Betöltés...

Professzionális Dual Vezeték Nélküli Mikrofon Készlet, 3 az 1-ben, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, 2db Omnidirekcionális Mikrofon, 1db RX vevőegység, fekete

Ár: 16.590 Ft

A Dual Vezeték nélküli Mikrofon Készlet támogatja a Windows PC-ket, valamint iPhone, Android készülékeket is.
A készlet különböző felhasználási területeken alkalmazható, például vlogging, interjúk, élő közvetítések és videofelvételek készítésére. A készlet tartalmaz két darab mikrofont és egy vevőegységet, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli kommunikációt és hangrögzítést.
1.) Dual Mikrofonok: Két vezeték nélküli mikrofon tartozik a készlethez, amit két különböző beszélő vagy előadó is használhat egyidejűleg. Ez különösen hasznos interjúk vagy párbeszédek rögzítésekor. Emellett családi, baráti kareoke rendezvényeken is kitűnően használható.
2.) Vevőegység: A vevőegység felelős a mikrofonok jeleinek fogadásáért és digitalizálásáért. Ez lehetővé teszi a hangfelvételt és/vagy a hang élő közvetítését a kívánt célplatformon.
A vevőegység rengeteg csatlakozási lehetőséget kínál. A vevőegység 3,5mm Jack, USB-C, Lightning audio csatlakozóval is rendelkezik. Továbbá egy AUX monitoring, 3,5mm Jack anya foglalattal is rendelkezik.
3.) Vezeték nélküli technológia: A vezeték nélküli mikrofonok lehetővé teszik a szabad mozgást és a kábelek nélküli rögzítést, ami kényelmes és professzionális hangminőséget eredményez.
4.) Kompatibilitás: A készlet támogatja az iOS, Android és Windows rendszereket, így széles körben használható. Akár Android, iPhone okostelefonokon és Windows PC-n, laptopon is.
5.) Különböző alkalmazásokhoz: A készlet kiválóan alkalmas vloggingra, interjúk készítésére, élő közvetítésekre és videofelvételek rögzítésére. Ez sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.
6.) Hangminőség: A professzionális készlet jó hangminőséget biztosít, ami lényeges az éles és tiszta hangok rögzítéséhez és közvetítéséhez.
7.) Egyszerű használat: A készlet könnyen használható, és lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók könnyedén kezeljék a mikrofonokat és a vevőegységet.
8.) Tartósság és minőség: A professzionális készlet tervezése és anyaghasználata lehetővé teszi a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

Csomag tartalma: 2 x Vezeték nélküli Mikrofon
1 x Vevő egység
1 x Dual USB-C tápkábel
1 x USB-C adatkábel
1 x Felhasználói Kézikönyv


Tulajdonságok:

Vezeték nélküli mikrofonpár és vevőegység.
Vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, valamint videófelvételhez javasoljuk.
Beszédek, előadások tartására tökéletes.
Kihangosításra, hangrögzítésre és élő közvetítéshez egyaránt.
2db ruhára csíptethető mikrofonnal rendelkezik
A hangátvitel a 2db mikrofon és a vevő egység között stabilan és magas minőségben történik.
A mikrofonok a csíptetővel övre, nadrágra, kabátra vagy ingre is rögzíthetőek.
A vevő egység interfészei:        1 x USB-C kimenet        1 x 3.5mm jack kimenet (PC, Laptop csatlakozás)        1 x Lightning kimenet        1 x 3.5mm jack bemenet        1 x USB-C bemenet


Mikrofon adatai:

Interfészei: USB-C
Mikrofon karakterisztikája (poláris mintája): Omnidirectional 
Státuszjelző LED
Be-/Kikapcsoló gomb
Jelátviteli frekvencia tartomány: 2.4GHz
Jelátvitel hatótávolsága: 15-20 méter (akadálymentes környezetben)
Mérete (h x sz x m): 47mm x 16mm x 14mm
A csíptetővel ruházatra, akár övre vagy ingre is rögzíthető.
Töltés:        USB áramforrásról: DC 5V 1A        Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról


Vevőegység adatai:

A vevő egység interfészei:        1 x USB-C audio        1 x 3.5mm jack audio (PC, Laptop csatlakozás)        1 x Lightning audio        1 x 3.5mm jack monitoring port
Státuszjelző LED
Be-/Kikapcsoló gomb
Vevő frekvenciája: 2.4GHz
Mérete (h x sz x m): 72mm x 41mm x 11mm
Töltés:        USB áramforrásról: DC 5V 1A        Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról


CE, RoHS, FCC, valamint Recycled Product tanusítvánnyal is rendelkezik.

Figyelem !
Az eszközök feltöltése után, a bekapcsoló gombot 3 másodpercig tartsa nyomva az eszközök bekapcsolásához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Professzionális Dual Vezeték Nélküli Mikrofon Készlet, 3 az 1-ben, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, 2db Omnidirekcionális Mikrofon, 1db RX vevőegység, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések