Betöltés...

Sony SRS-XG300 Hordozható vezeték nélküli Hangszóró, Fekete

Ár: 87.870 Ft

Légy hangos, bárhová mész
Az XG300 hangsugárzóval magaddal viheted a minőségi hangzást, bárhová is tartasz. Akár kerti partit tartasz, akár a vízpart a cél, elég feltöltened, megragadnod a fogantyút, és már viheted is ezt a strapabíró, hordozható, nagyszerűen szóló hangsugárzót.

LIVE LIFE LOUD
Az életet érdemes teljes hangerőn élni. Ez a barátok összehívását, a zene teljes hangerőre állítását és az egész éjszakán át tartó táncolást jelenti – tiszta és gazdag hangzással. Az X-sorozatba tartozó hangszóróinkkal minden egyes pillanatból kihozhatod a legtöbbet, örökké emlékezetes partikat tarthatsz, és mindig hangosan élhetsz.

Menj oda, ahová a buli visz
Olyan hangsugárzóra van szükséged, amely bárhol képes óriási hangzásra. Az XG300 segítségével magaddal viheted az erőteljes partihangzást és a beépített fényeket, tehát azonnal adott némi hangulat is. A kipattintható fogantyúval könnyen hordozható, ha el akarod vinni magaddal, ha pedig nincs rá szükséged, akkor könnyedén visszapattintható.

Erőteljes partihangzás
Élvezd a mélysugárzók, az elülső magassugárzók és a passzív hangsugárzók által létrehozott erőteljes party-hangzást, amely ütős basszust és tiszta énekhangot biztosít, bárhol is hallgatja.

Mi az az X-Balanced Speaker Unit?
A hagyományos hangszóróegységek kör alakú membránjával ellentétben az XG300 újonnan kifejlesztett X-Balanced Speaker Unit nem kör alakú membránnal rendelkezik, amely nagyobb hangnyomást valósít meg a kiváló minőségű hangzás érdekében.

Az élőhöz hasonló hangzás
Van valami különleges az élő zene hangzásában. A „LIVE SOUND” funkcióval megteremtheted ezt az egyedi hangulatot, újra és újra átélheted a kedvenc zenei élményeidet.

Dobd fel a bulit!
A „MEGA BASS” lehetővé teszi a basszus igazi kiemelését. Így ha valami ütemeset hallgatsz, mély és ütős hangzással teheted ezt.

Legyen világosság
Az „Ambient Illumination” világítási koncepció modern, stílusos és elegáns benyomást kelt. A fény passzol a zene üteméhez, és minden életstílushoz megy, akár bulikhoz vagy mindennapi használathoz is. A fénymintázat a Sony | Music Center alkalmazáson keresztül állítható be, így stílusod szerint világíthatod meg a partit vagy a szobát.

Behúzható fogantyú
A partit bárhová magaddal viheted a behúzható fogantyúval, amelyet gondosan úgy terveztek, hogy az XG300 könnyebben szállítható legyen.

25 óra akkumulátorkapacitás
Teljes feltöltést követően akár 25 órányi akkumulátoros üzemidejével az XG300 hangsugárzó nem lankad, így a parti anélkül folytatódhat, hogy aggódnod kéne a hirtelen csend miatt.

Gyors töltés
Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 70 percnyi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően.

Gondoskodj az akkumulátorról
Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát.

Tartós kialakítás
Az XG300 úgy készült, hogy bárhová Veled mehessen, és olyan tartós legyen, mint Te. Az IP67-es védettségbesorolásnak köszönhetően víz- és porálló: a strandra, a parkba és tetszés szerint bárhová magaddal viheted a hangsugárzót – az XG300 mindig szól, bármilyen poros is a felület.

Élvezd a jobb hívásminőséget az Echo Cancelling funkcióval
Jobb értekezletek és hívások az Echo Cancellinggel. Ezáltal két ember egyszerre beszélgethet anélkül, hogy bármelyikük megszakadna. A többpontos csatlakozással egyszerre két eszköz párosítható.

Bluetooth®-kapcsolat és Fast Pair
A Sony XG300 gyors és egyszerű, egyetlen koppintásos Bluetooth®-párosítást kínál Android™-eszközeiddel.

Sony | Music Center
Irányítsd a bulit a táncparkettről a Sony | Music Center alkalmazással. Válaszd ki kedvenc lejátszási listáid, indítsd a következő dalt, vagy változtasd meg a világítási mintákat és a hangmódokat.

Szórakoztató funkciók a Fiestable alkalmazással
Tedd még szórakoztatóbbá a Fiestable alkalmazással. Vezérelj olyan szórakoztató funkciókat, mint a lejátszási listák készítése, a karaoke és a mozgásvezérlés.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült
A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az XG300 csomagolásának kevesebb mint 5%-a készült műanyagból. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.

Kisegítő lehetőségek
Hisszük, hogy a technológiának interaktívabbá, kreatívabbá, szórakoztatóbbá és befogadóbbá kell tennie a világot. Azáltal, hogy audiotermékeinkbe beépítjük az emberközpontú, inkluzív kialakítást, a Kando-élményt nyújtjuk összes felhasználónk számára, függetlenül az életkortól, a körülményektől és a környezettől.

Műszaki adatok:

Hang
- Hangszóró típusa: Mélysugárzó (B/J), Magassugárzó (B/J)
- Hangszóró mérete: Magassugárzó-egység: kb. φ20 mm, Mélysugárzó egység: kb. 61 mm x 68 mm
- Hangzásmódok: Clear audio+, Mega bass, Live sound
- DSEE: igen
- Egyéni hangszín: Basszus/Közép/Magas

Méret és tömeg
- Méretek (Sz x Ma x Mé): kb. 318 mm x 138 mm x 136 mm
- Tömeg: kb. 3 kg

Vezeték nélküli csatlakoztatás
- Sony | Music center: igen
- Kihangosítás funkció: igen

Bluetooth®
- Kommunikációs rendszer: 5.2-es verzió
- Max. kommunikációs tartomány: kb. 30 m
- Kompatibilis profilok: A2DP, AVRCP, HFP, SSP
- Hangsugárzó-hozzáadási funkció: Party Connect, Stereo Pair
- Támogatott kodekek: SBC, AAC, LDAC
- Frekvenciaátviteli tartomány: 20 Hz – 20 000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés)
- Frekvenciatartomány: 2,4 GHz-es sáv

Interfész
- Bemeneti és kimeneti csatlakozók: Sztereó minidugasz (IN), USB C, USB A (csak DC OUT)

Alkalmazás
- Kompatibilis okostelefonos alkalmazások: Sony | Music Center / Fiestable

Általános funkciók és jellemzők
- Akkumulátor-üzemidő: kb. 25 óra
- Áramellátás: belső újratölthető akkumulátor + ac adapter, ac hálózati adapter
- USB-töltőport okostelefonhoz: USB A (5 V; 1,5 A)
- Energiafogyasztás: kb. 17 W
- Víz elleni védelem: IP67

Környezetbarát és energiatakarékos
- Energiafogyasztás (készenléti üzemmód): kb. 0,3 W

Méretek:
- Szélesség: kb. 318 mm
- Magasság: kb. 138 mm
- Mélység: kb.136 mm

A doboz tartalma:
- Hálózati adapter

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony SRS-XG300 Hordozható vezeték nélküli Hangszóró, Fekete" című hirdetést látja. (fent)