Betöltés...

GOGEN GOGIR167BTB internetes rádió fekete

Ár: 52.590 Ft

Funkció
* Internetes rádió
* Digitális FM tuner
* Vezeték nélküli Bluetooth streaming
* Zene lejátszása külső tárhelyről Bluetooth kapcsolaton keresztül
* Vezérlés lehetősége mobilalkalmazással
* Óra, ébresztőóra
* Időjárási információk
* Késleltetett leállításSpecifikációk
* Beépített WiFi
* Bluetooth V2.1 + EDR
* DLNA, UPnP
* FLAC, MP3, AAC, WMA, WAV formátumok támogatása.


Praktikus társ a szabadidőben
A Gogen márkájú internetes rádióval egy olyan társat kap, amely nagyon hosszú ideig nyújt szórakozást és jó kedvet. A modern internetes rádió szinte bárhova elhelyezhető, akár otthon, akár irodában. Egyszerű modern dizájnnal és sokféle funkcióval rendelkezik. A WiFi streaming-gen keresztüli /UPnP/ hálózati lejátszás, vagy a mediaYou tárolóhelyen keresztül a lejátszási listák támogatása ezt a kicsi készüléket nagy segítővé teszi.

Rádió csatornák az egész világból számítógéphez való csatlakozás nélkül
Elég csak a rádiót WLAN hálózatba csatlakoztatni és az egész világot hallgathatja. Az internetes rádió lehetővé teszi a rádió csatornákhoz való hozzáférést szinte az egész világból. Hozza létre saját fiókját a www.mediayou.net szerveren és a Moje mediU funkciónak köszönhetően saját kedvenc csatornáját lejátszhatja. A készülék lehetővé teszi akár 20 csatornának a memóriába való mentését.

Mobil aplikáció a könnyű vezérléshez
Azoknak, akik mobil aplikációkat használnak, javasoljuk az AirMusic aplikáció letöltését, amellyel kényelmesen vezérelheti az internetes rádiót a WiFi hálozaton keresztül. A rádión kívül ezen az aplikáción keresztül a telefonban lévő audió fájlokat is lejátszhatja.

Információkhoz való hozzáférés
Az internetes rádió egy infocentrum is. A rádiónak köszönhetően az időjárásról kaphat információkat, akár 2000 ország városából, vagy akár pénzügyi információkat is az egész világból.

Hangszóró Bluetooth funkcióval
A készülék Bluetooth funkcióval felszerelt, aminek köszönhetően a rádióból hangszórót varázsolhat, amellyel más Bluetooth funkcióval felszerelt eszközökből, de leginkább a mobiltelefonokból zenét játszhat le.
Az internetes rádió lapos, színes, jól látható 6 cm-es kijelzővel felszerelt, fényerő beállítási lehetőséggel és színes/fekete-fehér mód közötti kiválasztással.

A funkciók közül lehet 3 risztást, beállítható hangszínszabályozót, DLNA hálózatba való csatlakozást, vagy automatikus pozíció detekálással működő helyi rádió lejátszást választani.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "GOGEN GOGIR167BTB internetes rádió fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Fm
Mp3