Betöltés...

Professzionális Dual Vezeték Nélküli Mikrofon Készlet, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, 2db Omnidirekcionális Mikrofon, 1db RX vevőegység, fekete

Ár: 18.990 Ft

Termék leírás: Az SX9 omni direkcionális dual vezeték nélküli mikrofon egy kíváló választás vlogging, interjúk, élő közvetítések és videofelvételek készítéséhez. Ez a dual vezeték nélküli mikrofon 360°-os hangfelvételre képes. Ez azt jelenti, hogy a hangot minden irányból rögzítik. Ami lehetővé teszi, hogy a hangforrásokat egyenletesen és folyamatosan rögzítse, függetlenül attól, hogy honnan érkeznek. Ez a profi dual vezeték nélküli mikrofon készlet tartalmaz két vezeték nélküli adóegységet (mikrofont), amelyek közvetlenül rácsiptethetőek a vlogger, interjúalany vagy egyéb a felvételen szereplő személy ruhájára. Az adóegységek (TX) továbbítják a mikrofon hangját a vevőegységnek (RX), ami a hangrögzítést végzi és a közvetítésért felel. A mikrofonok magas minőségű hangfelvételt biztosítanak. Ezáltal csökkentenik a háttérzajt és megszűrik a zavaró hangokat. Többféle csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, például vezeték nélküli adóegységgel, de még USB-C és 3,5 mm-es csatlakozókkal is. Így könnyen csatlakoztathatók különböző eszközökhöz: Például kamerákhoz, okostelefonokhoz, tabletekhez, laptopokhoz vagy számítógépekhez. A dual vezeték nélküli mikrofon ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amei lehetővé teszi a könnyű használatot és a kényelmes kezelést. Sok modell tartalmaz továbbá beépített hangszórókat, ami lehetővé teszi a valós idejű visszajátszást és hangvezérlést. Csomag tartalma:
2 x Vezeték nélküli mikrofon
1 x Vevő egység
1 x Dual USB-C tápkábel
1 x Jack-Jack hosszabbító
1 x USB-C adatkábel
1 x Felhasználói Kézikönyv Az AX9 egy profi dual vezeték nélküli mikrofon szett: 1.) Hangminőség: Kristálytiszta hangminőséget biztosít és csökkenti a háttérzajt. 2.) Tartósság és megbízhatóság: Minőségi anyagokból készült, strapabíró. A mikrofonok hosszú távon is megfelelően működnek. 3.) Távolság és interferencia: Nagy 15~25 méteres hatótávolságot biztosít akadálymentes környezetben. Így minimális interferenciával működtethető. 4.) Kényelem és kezelhetőség: A mikrofonok ruhára csíptetve könnyen és kényelmesen viselhető, valamint egyszerűen kezelhetők. 5.) Csatlakoztathatóság: Könnyen felcsatlakoztatható az övre, ingre, kabátra, gallérra vagy nadrágzsebre. Emellett USB-C és Jack csatlakozással is rendelkezi.

Tulajdonságok: Vezeték nélküli mikrofonpár vevőegységgel. Vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, valamint videófelvételhez javasoljuk. Beszédek, előadások tartására tökéletes. Kihangosításra, hangrögzítésre és élő közvetítéshez egyaránt. Két ruhára csíptethető mikrofonnal rendelkezik
(2db TX csíptethető egység). Mikrofonjai 50Hz - 18kHz frekvenciatartománya miatt magas minőségű hangfelvételt/hangrögzítést biztosít. A hangátvitel a 2db TX és az RX egység között stabilan és magas minőségben történik. A mikrofonok, valamint a vevőegység is a csíptetővel övre, nadrágra, kabátra vagy ingre is rögzíthető. A TX adó és az RX vevő egység interfészei:
1 x USB-C
1 x 3.5mm jack

Mikrofon (TX egység) adatai: Interfészei: USB-C és 3,5mm jack Mikrofon karakterisztikája (poláris mintája): Omnidirectional Mikrofon belső ellenállás: 600Ω Mikrofon érzékenység: >64DB Mikrofon hangfrekvencia tartomány: 50Hz - 18kHz Gombja:
Be-/Kikapcsolás
Hangerő növelés
Hangerő csökkentés Státuszjelző LED-ek Jelátviteli frekvencia tartomány: 2.4GHz Jelátvitel hatótávolsága: 15-25 méter (akadálymentes környezetben) Akkumulátor töltési idő: 1-2 óra Akkumulátor kapacitás: 200mAh Üzemidő: 6-8 óra (1 töltéssel) Készenléti idő: 2-3 nap Mikrofon méret: 4,5cm x 4,5cm x 2cm Mikrofon súly: 21g A csíptetővel ruházatra, akár övre vagy ingre is rögzíthető. Üzemeltetési hőmérséklet: -10°C ~ 45°C Tárolási hőmérséklet: -20°C ~ 60°C Töltés:
USB áramforrásról: DC 5V 1A
Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról Vevőegység (RX egység) adatai: Interfészei: USB-C és 3,5mm jack Gombja:
Be-/Kikapcsolás
Hangerő növelés
Hangerő csökkentés Üzemideje: 6-8 óra (1 töltéssel) Státuszjelző LED-ek. Akkumulátor töltési idő: 1-2 óra Akkumulátor kapacitás: 200mAh Üzemidő: 6-8 óra (1 töltéssel) Készenléti idő: 2-3 nap Vevő egység méret: 4,5cm x 4,5cm x 2cm
Vevő egység súly: 21g A csíptetővel ruházatra, akár övre vagy ingre is rögzíthető. Üzemeltetési hőmérséklet: -10°C ~ 45°C Tárolási hőmérséklet: -20°C ~ 60°C Töltés:
USB áramforrásról: DC 5V 1A
Pl.: fali töltőről, PC/Laptop-ról vagy Powerbank-ról A termék CE, FCC, RoHS, valamint Recycled Product tanusítvánnyal is rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Professzionális Dual Vezeték Nélküli Mikrofon Készlet, vlogging-, interjú-, élő közvetítés-, videofelvételhez, 2db Omnidirekcionális Mikrofon, 1db RX vevőegység, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések