Betöltés...

RØDE XCM-50 kompakt kondenzátor USB mikrofon fejlett DSP funkciókkal, fejhallgató erősítővel, Tripod 2 asztali állvánnyal és 3m USB-C - UCB-C kábellel gamereknek és streamereknek.

Ár: 64.030 Ft

A RØDE XCM-50 egy professzionális kondenzátor USB mikrofon, online gaming és streaming célokra optimalizálva. Részletes, a teljes frekvenciamenetet lefedő hangja, valamint szűk kardioid iránygörbéje kifejezetten beszédcélú felhasználásra lett hangolva. Késleltetésmentes fejhallgató csatlakozásához hangerő szabályzás és némítási funkció társul. Integrált felfüggesztése 360°-os körbefordítást tesz lehetővé, hogy teljesen flexibilisen lehessen kezelni, felfüggeszteni vagy asztali állványon használni. A RØDE Tripod 2 asztali mikrofon állvány, valamint egy minőségi fejhallgató hosszabbító kábel és egy USB-C kábel alapkiszerelésben jár a mikrofonhoz.

Az XCM-50 mikrofonhoz ingyenesen letölthető a RØDE UNIFY virtuális hangkeverő szoftver, mely az összesen 10 csatornás hangkeverés mellett a mikrofon fejlett audió DSP funkcióit is felszabadítja. A mikrofon és a szoftver együtt teljeskörű audio megoldást kínál az online streamerek és gamerek új generációjának!

Az RØDE XCM-50 főbb tulajdonságai:
Stúdió minőségű kondenzátor mikrofon
Teljeskörű audio megoldás streaming és gaming célokra a UNIFY szoftverrel kombinálva
Részletgazdag hangzás kifejezetten beszédcélú felhasználásra optimalizálva
Szűk kardioid irányjelleg
Késleltetésmentes fejhallgató kimenet hangerőszabályzásssal és némítással
Beépített DSP (Digital Signal Processor) fejlett audio funkciókkal
Plug-and-play USB-C csatlakozás, 24bit/48kHz AD konverzió
Integrált felfüggesztés 360°-os körbeforgatással
Tripod 2 asztali állvány, fejhallgató hosszabbító kábel és USB-C kábel az alapkiszerelés része
2 év garancia (online regisztrációt követően)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RØDE XCM-50 kompakt kondenzátor USB mikrofon fejlett DSP funkciókkal, fejhallgató erősítővel, Tripod 2 asztali állvánnyal és 3m USB-C - UCB-C kábellel gamereknek és streamereknek." című hirdetést látja. (fent)