Betöltés...

RØDE NT-USB+ kondenzátor USB mikrofon fejhallgató erősítővel, pop filterrel és asztali állvánnyal.

Ár: 67.332 Ft

RØDE NT-USB+ kondenzátor USB mikrofon fejhallgató erősítővel, pop filterrel és asztali állvánnyal. Fedélzeti DSP, Mac/Windows és iOS/Android komaptibilitás, ingyenes RØDE Connect és Central szoftverek.

Ajánljuk zenészeknek, podcastereknek, streamereknek, broadcast audio és hangfelvételi szakembereknek.

Az RØDE NT-USB+ a legendás NT-USB mikrofon technikai és esztétikai alapjaira épített professzionális USB mikrofon, tele újító digitális funkciókkal. Sokoldalú, kompakt és hordozható, így egyaránt kitűnő mikrofon zenészeknek, podcastereknek, streamereknek és audio szakembereknek, ha stúdió minőségű hangelvételeket szeretnének készíteni a lehető legkevesebb vesződéssel.

Az NT-USB+ főbb tulajdonságai:
Stúdió minőségű kondenzátor kapszula és szűk kardioid iránykarakterisztika, mely ideálissá teszi beszéd, ének és zenei felvételek készítésére
Ultra alacsony sajátzajú, nagy kimeneti jelű Revolution™ mikrofonelőfok, és 24bit / 48kHz analóg-digitális átalakító, a professzionális, részletgazdag hangzásért
Zaj és késleltetésmentes fejhallgató kimenet hangerő és keverési arány szabályzóval
USB-C audio kimenet, plug-and-play csatlakozás számítógépekhez és mobil eszközökhöz
Integrált DSP chip olyan digitális funkciókkal, mint például kompresszor, zajzár és a legendás APHEX© Aural Exciter™ és Big Bottom™ processzorok (ezen funkciók a RØDE Central szoftverrel akiválhatók)
Az alapkiszerelés része egy csúcsminőségű pop-filter és egy asztali állvány
Fejlesztése és gyártása Ausztráliában, a RØDE világszínvonalú tervező és gyártó központjában történik
2 év garancia (online regisztrációt követően)!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 65 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RØDE NT-USB+ kondenzátor USB mikrofon fejhallgató erősítővel, pop filterrel és asztali állvánnyal." című hirdetést látja. (fent)