Betöltés...

EMOS Boomer Aktív MP3 Hangfal Party hangdoboz Bluetooth hangfal ( boombox ) 12w ip65 vízálló Akkus BT hangszóró e0082

Ár: 17.765 Ft

Rövid termékleírás



Hordozható Bluetooth-hangszóró Handsfree funkcióval, ellenálló házban. Integrált mikrofon a kényelmes és biztonságos telefonáláshoz.



Termék jellemzoi



rádió

nem

USB bemenet

nem

microSD kártya bemenet

nem

MP3 támogatás

nem

táplálás

5 V/micro USB (nem tartozék)

tápforrás tartozékként

nem

akkumulátor típusa

beépítve 3,7 V-os lítium telep/4 400 mAh

akkumulátor élettartama

akár 25 óra

antenna

nem

vevő frekvencia

nincs megadva

jel-zaj arány

>80 dB

jelelnyomás

nincs megadva

hangszóró

50 mm/4 Ohm/2× 6 W

szín

fekete/ezüst

méretek

181 × 51 × 71 mm

súly

475 g

fülhallgató kimenet

nem

AUX bemenet

igen

MP3 dekódoló tartománya

nem

beépített mikrofon

igen

handsfree funkció

igen

ébresztőóra funkciói

nem

kijelző

nem

bluetooth pl. telefon, tablet csatlakoztatásához

igen

Bluetooth változat

CSR V4.0

Bluetooth hatótávolsága

10 m

 

160Hz – 20kHz

értékesítési csomagolás

1 db, doboz

Termékelonyök



A 12 W hangteljesítményű BOOMER éles és erős hangot és jellemző basszust ad, amit a passzív mélynyomó használata erősít. A beépített 4 400 mAh-s akkumulátor teljes feltöltés után 70 %-os hangerő mellett akár 25 órás, illetve maximális hangerő mellett 6-8 órás zenehallgatást is lehetővé tesz. A BOOMER Bluetooth-hangszóró robusztus háza masszív műanyagból készült, ami nem könnyen sérül. A tökéletes kidolgozásnak köszönhetően a durva kezelés vagy az esés sem okoz kárt benne. A BOOMER Bluetooth-hangszóró a CSR chipsetnek köszönhetően univerzálisan csatlakoztatható minden Bluetooth-portos berendezéshez. iPhone 7, 6s, 6, 5, 5s telefonja; Android operációs rendszerű telefonja vagy tabletje; Windows vagy MAC operációs rendszerű számítógépe, notebookja; mobiltelefonja; iPad-je van? Gond nélkül csatlakozhat a Bluetooth-hangszórókhoz vezeték nélkül egészen 10 méter távolságig. Bluetooth-port nélküli további berendezésekhez és audiojel-forrásokhoz a BOOMER a mellékelt AUX-kábellel csatlakoztatható. A BOOMER vízálló, és IP65 szintű védettséggel rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy biztonságosan magával viheti minden olyan helyre, ahol fröccsenő víz, sár, rendkívüli páratartalom vagy eső veszélye áll fenn. A mellékelt praktikus karabinernek köszönhetően a BOOMER bárhová felakasztható, ahol szüksége van rá. A telefonhívásokat a BOOMER hangszórókon egy nyomógomb megnyomásával fogadhatja – a beépített mikrofonnak köszönhetően élvezheti a Handsfree funkció nyújtotta szabadságot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "EMOS Boomer Aktív MP3 Hangfal Party hangdoboz Bluetooth hangfal ( boombox ) 12w ip65 vízálló Akkus BT hangszóró e0082" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések