Betöltés...

Professzionális kondenzátor stúdió mikrofon, állvánnyal és kiegészítőkkel, arany-fekete

Ár: 19.990 Ft

 Az MC-1-es állványos egyirányú kondenzátor mikrofon egy magas minőségű stúdió mikrofon, amelyet általában zenei stúdiókban, hangfelvételi stúdiókban és élő előadásoknál használnak.

A mikrofon nagy érzékenységgel rendelkezik, és nagyon jól rögzíti a hangot, így kristálytiszta hangminőséget biztosít. Szélvédő szivacs fedele csökkenti a szél zaját. Ideális stúdió hangfelvételekhez, zenéhez stb.

Kíváló jó minőségű, zajmentes hangfelvételekhez tökéletes.

Stabil és erős asztali állvány. Az összecsukható karok segítenek a könnyű szállításban. Állítható állványrögzítő talpával bárhova biztonságosan rögzíthető a szerkezet.

Az MC-1 mikrofon beépített pop filterrel és shock mount-tal rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a nem kívánt zajokat és vibrációkat a felvétel során. Emellett a mikrofon egyirányú felvételi mintázattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csak az előtte lévő hangforrást rögzíti, és a háttérzajokat minimálisra csökkenti.

A mikrofon kialakítása professzionális szintű, tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek. Az MC-1-es mikrofon állvány lehetővé teszi a mikrofon biztonságos elhelyezését és a kívánt irányba való állítását. A mikrofon kábele magas minőségű, rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló hangátvitelt.

Az MC-1 mikrofon használható énekléshez, beszédhez, hangszerek rögzítéséhez, podcast készítéshez és más hangfelvételi feladatokhoz is. A mikrofon széles körben kompatibilis különböző hangkártyákkal, keverőpultokkal és más hangtechnikai eszközökkel.

Összességében, az MC-1 állványos egyirányú kondenzátor mikrofon egy nagyon jó választás azok számára, akik professzionális minőségű hangfelvételt szeretnének rögzíteni. A mikrofon kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és megbízható. A mikrofon nagy érzékenységgel és egyirányú felvételi mintázattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és részletes hangfelvételt. Az állvány lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes elhelyezést, valamint a kívánt irányba való állítást.

A csomag tartalma:
1 x Mikrofon aranyszínű fejjel
1 x Mikrofontartó (Shock mount, erős fémből)
1 x Szélzaj-védő szivacs
1 x Mikrofonállvány (Rugós, könnyen mozgatható)
1 x Állványrögzítő talp (max. 5cm-es asztallapra)
1 x Flexibilis popup filter (Ø16cm)
1 x Mikrofon kábel (3,5 mm aranyozott jack stereo)



Tulajdonságok:
Állványos Egyirányú Kondenzátor Mikrofon.
Egyirányú felvételi mintázattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csak az előtte lévő hangforrást rögzíti, és a háttérzajokat minimálisra csökkenti.
Erős fémszerkezet.
Fémhálós aranyszínű mikrofonfej.
5-10cm távolságról jól hallhatóan énekelhet a mikrofonba.
A mikrofon kábel erős fémdugós véggel csatlakoztatható a mikrofonhoz, aaranyozott másik vége pedig a jack sztereó aljzathoz.
Kábele tökéletes vezető, a nagy, fém szerkezetű mikrofon csatlakozójának köszönhetően.
Shock mount-tal rendelkezik. Így rugalmasan helyezkedik el és nem érintkezik közvetlenül a környezetével.
Az állványa nagyon erős fém, rugós szerkezet. 4 rugóval és 38cm-es hajlítható karokkal.


Műszaki adatok:
Poláris minta: Uni-Directional
Frekvencia tartománya: 20Hz - 20K
Jel érzékenysége: 78dB
Érzékenysége: -45dB +/- 2dB
Impedanciája: 150Ω +/- 30% (at 1kHz)
Áramerrőssége: 3mA
Mikrofonfej mérete: 7cm x Ø4,5cm
Mikrofonfej anyaga: Fém
Mikrofon hossza: 16cm
Rugós állvány karjainak hossza egyenként: 38cm 
Mikrofon kábel csatlakozója: erős, jól vezető fém.
Flexibilis popup filter mérete: Ø16cm
Kábel hossza: 1,5m
Kábel csatlakozója: 3,5mm (jack audio, aranyozott végű)
Állványrögzítő talpa: max. 5cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 83 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Professzionális kondenzátor stúdió mikrofon, állvánnyal és kiegészítőkkel, arany-fekete" című hirdetést látja. (fent)