Betöltés...

Könyvelés Debrecen

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt Gazdálkodó!

Nagy Attilának hívnak. Könyvelői és adótanácsadói tevékenységet végzek debreceni irodámban. Regisztrált mérlegképes könyvelőként a vállalkozások számviteli munkáinak teljes körű végzésére jogosult vagyok.

Ügyfeleim között vannak, akik még csak induló vállalkozóként, és vannak, akik már működő gazdálkodóként választottak engem könyvelőjüknek.

Tapasztalatom szerint, a gazdálkodói tevékenységek, legyen az egyéni vállalkozás, társas vállalkozás, társasház kezelői, őstermelői, egyesületi tevékenység, de még az adószámos magánszemélyként végzett tevékenységek is, ha szeretnének hosszú távon eredményesen, és a törvényi előírásoknak megfelelően működni, nem nélkülözhetik a szakértő könyvelő segítő munkáját.

Törekszem arra, hogy az ügyvitelt érintő tanácsaimmal, könyvelési, adózási téren végzett munkámmal stabil hátteret adjak gazdálkodásuk ezen fontos részéhez.

Barátságos és nyugodt hangulatú irodámban, a havonta történő rendszeres találkozásinkon kívül is megkereshetnek ügyfeleim, hogy átbeszéljük a tevékenységük végzése során felmerülő rendkívüli kérdéseket is.

Amennyiben Ön könyvelőt keres, döntés előtt áll több kérdésben, és válaszokat szeretne kapni, a javaslatom az, hogy beszélgessünk vállalkozásáról, gazdálkodási terveiről és azok könyveléssel, adózással kapcsolatos dolgairól.

(Megbízási szerződés alapján, könyvelésért, adótanácsadásért számítok fel szolgáltatási díjat, mely alapján a szóban folytatott beszélgetésünk mentes a díjfizetéstől.)

Várom hívását,

Üdvözlettel: Nagy Attila / 20 529 49 19
gazd.közgazdász
reg.könyvelő - adótanácsadó

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Könyvelési, számviteli
 
Eddig megtekintették 427 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Könyvelés Debrecen" című hirdetést látja. (fent)