Betöltés...

Lélekművészet terápia

Ár: 8.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Engedd, hogy fáradt lelked megpihenjen, lazulj a művészet erejével!

Agyunk túlzott igénybevételével, a sok információ beáramlásával elménk rengeteg ingernek van kitéve, elfárad. A lelki eredetű gondok, megbetegedések, illetve mentális zavarok esetén, megváltozik az önértékelésünk. Ilyenkor azt gondoljuk, hogy nehézségeink megoldásához valamilyen külső segítségre van szükségünk, de valójában mi magunknak kell megtalálni a kiutat. Albert Einsteint idézve, „Egyetlen probléma sem oldható meg ugyanazzal a mentalitással, mint amivel azt létrehoztuk”

Személyre szabva, a művészet, a meditáció és a hipnotikus ülések erejével inspirálunk. Segítünk lecsendesedni, teret engedni belső hangodnak, és megfigyelni a megérzéseidet. E technikák által bevezetünk tudatalattid rejtelmeibe, csökkentik a stresszt és a szorongást, kreatívabb gondolkodást és jobb egészségi állapotot eredményeznek. Több sikert és boldogságot hozva az életedbe. Megszűnik a tehetetlenség érzése és más szemszögből nézel majd a megoldandó problémádra.

A lélekművészet terápia során, a képzőművészet eszközeivel valósul meg a kommunikáció, őszintén és nyíltan beszélhetsz gondjaidról tabuk nélkül. Kiöntheted a lelked úgy, hogy nem kell megfelelned senkinek és semminek, csak önmagad lehetsz. Az alkotás folyamata egy összetett rendszer, mely visszahat személyedre, s elősegíti pszichéd rendeződését. Felszabadító és katarzishoz vezető élmény. A képzőművészet elemei különbözőképp hatnak személyiségedre, ezért, Te választhatod ki, melyikkel szeretnél dolgozni. Élhetsz a művészi szabadságoddal, de követheted az általunk javasolt témákat is.

- Lélekfestés zenei elemekre: lelkileg feltölt, harmonizál, boldoggá tesz.

- Nemezelés: relaxálást segítő kreativitás, amely kihat az életedben adódó más helyzetek kreatív megoldásaira.

- Lélekszobrászat: az agyag megmunkálása, megerősíti az önbizalmadat.

- Bőrkép készítése: megnyugtat, oldja a feszültséget.

- Bonsai készítés: nem csak a készítés pillanatában érinti meg lelkedet, hanem hosszú távon is próbára teszi türelmedet, kitartásodat.

Akármelyik technikát is választod, biztos lehetsz benne, hogy csodaszép alkotással térsz haza. Igazán büszke leszel majd rá, nem csak azért mert egyedi, hanem azért is mert talán általa küzdötted le, életed kisebb - nagyobb akadályát. Ne hivatkozz arra, hogy nincs kézügyességed meglátod, mi mindent megtanítunk Neked. Tapasztalni fogod, hogy már az első alkalom után elindulsz a változás útján.

Kérésünk, szánj elég időt egy – egy alkalomra, amely akár 3-4 órát is igénybe vehet. A foglalkozásokra, az összes szükséges eszközt biztosítjuk.

Egy alkalom díja 8 500 Forint.

A részvételhez, előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 258 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Lélekművészet terápia" című hirdetést látja. (fent)