Betöltés...

Vízparti apartman Horvátországban Vir szigeten kiadó!

Ár: 24.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Üdvözlünk minden nyaralni vágyó látogatót!
Amennyiben szeretne Horvátországban az Adria gyönyörű szigetvilágának partján pihenni és kikapcsolódni, úgy ajánljuk apartmanjainkat szíves figyelmébe, melyek Vir szigeten találhatók.
Az apartmanok közvetlenül a tengerparton Vir város központjától 2,5 km-re egy csendes nyaralóövezetben találhatók.
A klimatizált és wifi-vel (2GB/apartman/hét) rendelkező külön bejáratú emeleti apartmanokból, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Pag szigetre, valamint a szárazföldön húzódó Velebit hegyre.
Egy-egy apartmanban található egy hálószoba dupla ággyal (160×200), egy hálószoba 2 db egyes ággyal (90×200), nappali rész tv-vel magyar adással, konyharésszel, melyben megtalálható a hűtő, mikró, kávéfőző, főzőlap és a szükséges edénykészlet. Sütésre az udvari grill szabadon használható, mely a tengerparton közkedvelt vacsorakészítő hely.
A tenger felőli teraszon műanyag asztal, szék, és napozóágy segíti a pihenést. A déli oldalon egy külön napozóterasz biztosítja az állandó napfény elérhetőségét. A településrész kiépített strandja 30 m-re van a nyaralótól, de a teljes partszakasz /a nyaraló előtti is/ használható fürdésre, napozásra. A tengerpart köves, lassan mélyülő, így kisgyermekes családoknak is ideális. A víz kristálytiszta, átlátszó. Mindkét apartman 4 fős + 1 pótágy.
Bővebb információ:
http://www.keklagunaapartman.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Barcs
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 1637 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Vízparti apartman Horvátországban Vir szigeten kiadó!" című hirdetést látja. (fent)