Betöltés...

Brazil keratinos hajegyenesítés!

Ár: 20.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Keratinos hajegyenesítés

Tartósan egyenes hajat szeretnél?
Unod a göndör, szálkás fürtjeidet?
Ügyetlennek érzed magad a hajformázásban és olyan megoldásra vágysz, hogy frizurád 15 perc alatt kész legyen?
A COCOCHOCO keratinos tartós hajegyenesítés erre mind megbízható megoldást nyújt!

Végre egy tartós, megbízhatóan és eredményesen működő exkluzív hajegyenesítő módszer, mely nem tartalmaz hajszerkezetet gyengítő kémiai anyagokat és minden hajhosszon, hajtípuson alkalmazható!!

Mitől különleges a Cocochoco hajegyenesítés?



Vegyi anyagok és lúgosító szerektől mentes, hajunk és körmünk fő alkotóelemét a keratint tartalmazza amely behatol a hajszál belsejébe, kitölti a roncsolt, száraz részeket és egyenessé, egészségesen fénylővé teszi a hajat. Tulajdonképpen egy hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés.

A Cocochoco kezelés nem büdös, nem irratálja a szemet és a nyálkahártyát!!

Ezzel a módszerrel 3-4 hónapig élvezheted az egyenes, puha és fénylő hajat. Ha eddig kócos hajjal, szöszös, szálkás, száraz hajvéggel küzdöttél, most ez egy pár óra leforgása alatt megszűnik, hajad olyan állagú lehet, amellyel igazán elégedetté válsz. Roncsolt hajú vendégeken is alkalmazható és indokolt, mivel magas ápoló hatással rendelkező eljárás, hajuk sokkal selymesebb, egészségesebb lesz.
Tartósan egyenes, fényes és sima
Nem kell többet körkefékkel, hajszárítókkal és hajvasalóval küzdeni, hajad akkor is egyenes lesz, ha egyszerűen csak a kezeddel átszárítod. Nyugodtan mehetsz strandra, szaunába vagy választhatsz egy keményebb edzésprogramot a fitnesz teremben, hajad magától egyenesre szárad! Ha megszereted ezt a kényelmet és szabadságot, elég 3-4 havonta elvégeztetni a hajegyenesítő kezelést és ezzel még az újonnan fejbőrtől lenőtt hajrész is kezelve van, a hajvégeid pedig folyamatosan selymesek, egészségesek!

Hívd a +36303250133 viberen is😊

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 1718 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Brazil keratinos hajegyenesítés!" című hirdetést látja. (fent)