Betöltés...

Keresed a párod? Itt a helyed!

Ár: 6.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Joggal teszed fel a kérdést, hogy mi keresni valód van ezen az oldalon, és mi is az a Speed dating? Elmondjuk !

Az első Speed datinget, azaz villámrandit Beverly Hillsben tartották 1998-ban, egy-egy ilyen alkalmon legalább 6-6 nő és férfi vesz részt hasonló korosztályból akik nem ismerik egymást és végig becenéven vesznek részt az eseményen és az esemény lényege az, hogy a jelentkezőknek mindenkivel van néhány percük leülni és beszélgetni, általában 5-6 perc, így több potenciális párjelölttel ismerkednek meg az adott eseményen, akik hasonló párszerzési célzattal látogatnak el a speed datingre. Mindez a szerelemangyal vezénylésével és szervezésével történik meg, akik végigvezeti az eseményt és aki a segítségükre van a párkeresőknek, megnyugtatja őket, kedvesen fordul feléjük kérdéseikkel. Az eltöltött pár perces beszélgetések alapján, egy értékelő lapot kell a résztvevőknek kitölteniük a másik félről, azaz szimpatizálnak ha egy nő és egy férfi kölcsönösen szimpatizálnak egymással a Szerelemangyal felkeres mindenkit a randevú után és megkapják egymás elérhetőségeit a párra vágyók és innentől egyéni szervezésben melegedhetnek össze a párkeresők.

példa: neked 3 hölgy volt nagyon szimpatikus és ezt jelölted is a válaszadó lapodon, a hölgyek közül pedig kettő gondolta közülük ugyan így rólad, hogy szeretne még látni. Ebben az esetben a Szerelemangyalod 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot és megkapod a hölgyek elérhetőségét és ők is megkapják a te elérhetőséged és keresztneveiket.

Mivel nyújt többet ez, mint az online társkeresők?

Az online társkeresés láthatatlanságba burkolja az embereket, és sokszor a felek a személyes találkozásik nem jutnak el és nagy a kudarcélmény ebből adódóan, csak az ígéretek maradnak beteljesületlenek és gyakran csalódások forrásává válik.

Ellenben itt két hús és vér ember találkozik egymással szemtől-szemben, itt a lehetőség a másikkal szemébe nézni, és látni benn azt a szikrát ami megfog, azt a mosolyt amely rabul ejt, és nem utolsósorban tudni azt, hogy tényleges szándékkal van itt a másik fél is, pont úgy mint ahogy te is okkal jöttél.

Miképp tudsz részt venni egy Speed datingen nálunk?

Az első lépés egy néhány perc alatt kitölthető jelentkezési lap kitöltése, melyet érdeklődésed után megküldünk és ez alapján fogunk téged a neked megfelelő csoportba meghívni. Ezen adataidat bizalmasa kezeljük és itt facebook üzenetben https://www.facebook.com/Speed-dating-Gy%C5%91ri-Szerelempont-1601980320097873/vagy a szerelemangyalom@gmail.com e-mail címen kérhetsz tőlünk.

Ha összegyűlt a randevúra a megfelelő mennyiségű speed datingelni vágyó személy üzenetben és telefonos megkereséssel meghívunk az eseményre, ahol már csak élvezned kell a kellemes beszélgetéseket

Három korcsoportot különböztetünk meg:
1. korcsoport:20-28 éves nők 22-31 férfiak
2. korcsoport: 29-39 éves hölgyek és a 31-41
3: korcsoport: 40-49 éves hölgyek és a 41-55

A helyszín Győr belvárosa, de pontos címet az eseményre meghívá

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Esküvői / party
 
Eddig megtekintették 358 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Keresed a párod? Itt a helyed!" című hirdetést látja. (fent)