Betöltés...

EbadTanya kutyanapközi és kisállatpanzió

Ár: 2.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kutyanapközi: július 1-től
Állatpanzió (nem csak kutyáknak!): szept.1-től

Az Ebadtanya Nagykölkeden, Szombathelytől mindössze 15 percnyire lévő 150 fős településen fekszik. Elsősorban a Szombathely és környéki kutyásoknak és egyéb állatokat tartóknak álmodtuk meg ezt a helyet.
Alapvetően két fő szolgáltatást végzünk: a kutyanapközit és az állatpanziót.
A Július 1-től induló kutyanapközi a hétköznapokon reggel munkába siető és este fáradtan hazaérő gazdik segítsége lehet: amíg a gazdi dolgozik, mi vigyázunk a kuyákra.
Játszunk velük, sétálunk, tehát aktívan és társaságban töltheti a kutya az egész napot, majd estére a fáradt gazdi mellé egy már lemozgatott, nyugodtabb kutya érkezhet haza.
Az unalom szót nem ismerjük, és garantáljuk, hogy nálunk kutyája sem fogja!
Kutyáját nálunk folyamatos felügyelet alatt tudhatja, így a felsoroltakon kívül az esetleges szeparációs szorongásból adódó kellemetlenségek is elkerülhetők, mint az ugatás, rombolás, lak- és kertrendezések kutya-stílusban.
Panziónkban ezeken a szolgáltatásokon felül a 0-24-es felügyelet is biztosított, és Bármilyen kisállatot várunk a szeptembertől induló panziónkba (cicákat és haszonállatokat előreláthatólag 2017-től).
Kisállat-taxi szolgáltatásunkkal pedig olyan gazdiknak szeretnénk segíteni, akiknek nincs lehetőségük máshogy eljuttatni állatukat például állatorvoshoz, kozmetikushoz, stb.
Keressen minket bizalommal!
www.ebadtanya.hu
facebook.com/ebadtanya

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szombathely
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 6283 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "EbadTanya kutyanapközi és kisállatpanzió" című hirdetést látja. (fent)