Betöltés...

Mese és művészetterápia

Ár: 12.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretsz rajzolni, festeni, alkotni? Szívesen jönnél csoportos foglalkozásra? Szeretnéd megfejteni és megjeleníteni a benned levő lelki folyamatokat?


Művészetterápia segít abban, hogy felfedezhessük önmagunkat; benső világunkat, motivációinkat, testi, lelki, szellemi működésünket, és a valódi önismeret útjára léphessünk. Minden alkotásban, megnyilvánulásban, tevékenységben ott rejlik a lehetőség arra, hogy szembenézhessünk emberi kapcsolatainkkal, és minden más – a világban létező – élő és élettelen dologhoz való kapcsolódásainkkal.
A legtöbb ember számára az alkotás és a különböző kreatív gyakorlatok kellemesek, szórakoztatóak, így a terápiás “munkát” a terapeutával és a csoporttagokkal pozitív élményként éljük meg.
Meseterápia
A terápia folyamatában megtapasztalhatják a résztvevők, hogy a meseválasztásukban mindig az egyén személyes problémája, nem egyszer sorsa, a lelke mélyén húzódó, a kollektív tudattalanhoz kapcsolódó komplexusa jelenik meg. Ezek a terápiás módok segítenek, hogy a mindennapokban erősebb önértékeléssel bírjon bárki, nem titkolva el, hogy ez a belső munka néha komoly feladat, de mivel változatos eszköztárral, zárt közegben, bensőséges hangulatú az együttlétek sora, így ez a munka érdekessé, kellemessé válik a foglalkozásokon, ahol válaszokat kaphatnak a résztvevők maguktól, magukról, maguknak.
A mese és művészetterápiás csoportfoglalkozásokat Budapesten tartjuk és egy egész napos eseményről van szó.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XX. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 381 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Mese és művészetterápia" című hirdetést látja. (fent)