Betöltés...

Márványcsiszolás

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Márványcsiszolás, Gránitcsiszolás, Betoncsiszolás, Parkettacsiszolás és egyéb kőpadlók kivitelezése, csiszolása, fényezése profi szinten. www.everfloor.hu , Telefon:+3630/298-43-53. E-mail: info@everfloor.hu

Megrendelő kérésére minta csiszolás lehetséges!
A környezetében elhasználódott, megkopott padlóját újszerű állapotba varázsoljuk, ha esetleg a meglévő felületbe vegyszermarás vagy egyéb szennyeződések, karcok jelentkeznek illetve, ha nincsenek egy síkban a lapok, akkor az említett hibákat isorvosoljuk. A felületek csiszolására gyémánt technológiát alkalmazunk!
Mészkő és márványpadlók fényezése : Általában olyan területeken használjuk ahol a meglévő kő a fényét vesztette vagy az újkori csillogó hatása már nem a régi.
Mészkő és márványpadlók impegrálása : Az impregnálásra abba az esetbe kerül sor, ha a természetes kőnek a nedv vagy egyéb folyadékokat nem taszítja már el, hanem beszívódik a felületekbe.
Mészkő és márványpadlók finom csiszolása : Az enyhe, karcok szennyeződések eltávolítására használjuk a finom csiszolási folyamatot a lapokat nem csiszolja egy síkra az említett folyamat ,de viszont a fénye illetve az említett hibák eltűnhetnek a munka elvégzésével.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécel
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
Extrák: Betoncsiszolás, mészkőcsiszolás, gres csiszolás, terrazzo cs
 
Eddig megtekintették 389 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Márványcsiszolás" című hirdetést látja. (fent)