Betöltés...

Riasztó akkumulátor csere

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A riasztórendszer folyamatos és hibamentes működése érdekében javasolt 3 évente a meglévő akkumulátorok cseréje. A régi, már nem megfelelő kapacitású akkumulátorok nem tudják ellátni feladatukat.
Ha akkumulátorunk már kritikus állapotban van, felforrósodhat, szétdurranhat, így a rendszer áramszünet esetén azonnal működésképtelenné válhat, az ingatlan védtelen marad.

Budapesten és környékén kiszállással együtt 10 e Ft-ért vállaljuk bármilyen riasztórendszer központ akkumulátorának cseréjét.

Vállaljuk riasztó és kamerás megfigyelőrendszerek telepítését, szerelését, bővítését, fejlesztését, távfelügyeletre csatlakoztatását, leszerelését és karbantartását!

Az általunk telepített rendszer felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Olyan kiépítésre törekszünk, hogy az üzemeltetés során a lehető legkevesebb téves riasztás történjen, a riasztó csak akkor jelezzen, ha valaki megpróbál behatolni a védett területre.
A telepített rendszerekre 3 év garanciát vállalunk, illetve a távfelügyeletünkhöz csatlakoztatott riasztók garanciája a szolgáltatás ideje alatt folyamatos.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 426 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Riasztó akkumulátor csere" című hirdetést látja. (fent)