Betöltés...

4 nap/ 3 éjszakás pihenés 2+2 fő részére Bécsben - JiM Apartments

Ár: 114.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
3 éjszaka egy 1 hálószobás apartmanban 22 gyermek részére 12,99 éves korig (az apartmanban egy double bed és egy kanapé ágy található) vagy stúdió apartmanban
Ajándék üveg bor a szobában
Kizárt időszak újév, húsvét
Check-in 14.00 órától
Check-out 10.00 óráig
A voucher a kiállítástól számított 1 éven belül érvényes.
A voucher tartalmazza az idegenforgalmi adót.
A voucherek kombinálása és a tartózkodás meghosszabbítása lehetséges (2 voucher 6 éjszaka)
Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik apartments.jim@gmail.com
A már meglévő foglalás módosítására érkezés előtt maximum 48 órával van lehetőség (különben a voucher felhasználtnak tekintendő).
Opcionális költségek (a helyszínen fizetendő) 
Extra ágy 15 EUR/fő/éj (13 éves kortól) - Az apartmanban maximum 4 fő helyezhető el
Köztéri parkolás nem lehetséges, a közelben található garázs, melynek ára EUR 10/nap
Kisállatok behozatala nem megengedett
Az apartman elfoglalásához készpénzben történő letét megfizetése kötelező, melynek összege 100 EUR. A káreset mentes tartózkodás esetén távozáskor a teljes összeget visszatérítik. 
 
JiM Apartments
A JiM Apartments szívélyes apartmanokat kínál Bécs belvárosában. Az apartmanok a bécsi főpályaudvartól mindössze 2 kilométerre találhatók, valamint egyéb nevezetességek mint például a Belvedere kastély és a Karlskirche is könnyen megközelíthetők.
A parkettával burkolt apartmanok teljesen felszerelt konyhával, mosogatógéppel, étkezősarokkal, síkképernyős TV-vel, valamint saját fürdőszobával és hajszárítóval rendelkeznek. A konyhában mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és konyhai eszközök, valamint kávéfőző és vízforraló is rendelkezésre áll. Az apartmankomplexumban minden egységhez tiszta ágynemű és törölköző tartozik.
Bécs
Bécs városa rengeteg látnivalót kínál az idelátogató vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egésznapos sétát tehetünk. Érdemes körbejárni az állatkertet, a labirintust és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk. A belvárosban is temérdek látnivaló található. Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz lovaskocsi, melyeken utazva bejárhatjuk Bécs nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat. Az 1896-ban átadott Állami Operaház a világ egyik legjelentősebb operaházai közé tartozik. A Hofburg a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt. Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is. Érdemes még megtekinteni az egymással szemben található Kunsthistorisches és Naturhistoriches múzeumut. A Stephansdom a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az Óriáskapu (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható. Innen a Krntner, majd a Mariahilfer Straén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, melyből csodálatos kilátás nyílik a városra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
JiM Aparments
Karmarschgasse 65Bécs, Ausztria
43 699 1946 5886apartments.jim@gmail.com

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "4 nap/ 3 éjszakás pihenés 2+2 fő részére Bécsben - JiM Apartments" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: