Betöltés...

Csodás 6 nap 5 éj az olasz tengerparton 2 felnőtt részére reggelivel

Ár: 109.900 Ft

Csodás 6 nap 5 éj az olasz tengerparton 2 felnőtt részére reggelivel

 6 nap / 5 éjszaka 2 fő részére
 Elhelyezés: Standard kétágyas szobában. A kétágyas standard szobákban fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel található. Hajszárítóval, légkondícionálóval, kényelmes ágyakkal, széffel, telefonnal és SAT-TVvel, felszerelt
 Ellátás: Büféreggeli (11 óráig a későn kelők kedvéért).
 PLUSZ+: Wifi Internet a lobbyban és a szobákban Kerékpárkölcsönzés a szabad kapacitás függvényében
 PLUSZ+: parkoló cca 800 m-re a szállodától a szabad kapacitás függvényében, 10 EUR/nap
 TIPP!: Strandservice (napágyak és napernyő) térítés ellenében

TIPP :Foglaljon ebédet vagy vacsorát a Hotel St. Moritzban (felár ellenében, ca. 900 m távolságra, díjtalan Shuttle Service)! tájékoztatás a recepciónHotel Diana *** Bellaria Igea Marina, Rimini, AdriaA hangulatos, ízlésesen berendezett szálloda kellemes terekkel, meleg, barátságos légkörrel áll a vendégek rendelkezésére, hogy igazán otthon érezhessék magukat.
Rimini 143 ezres lakosságú kikötőváros, és népszerű nyaralóhely. A rómaiak a Kr. e. 3. században, Arimunium néven kolóniát alapítottak itt, de azelőtt már évszázadokkal is lakták a területet a görögök, gallok, és etruszkok. A városban született a híres filmrendező, Federico Fellini is, akinek a történelmi városközpontban múzeuma is van. Tengerpart, szórakozási lehetőségek, történelmi épületek; vidámparkok, aquaparkok, és San Marino közelsége (ahova menetrendszeri buszjárat is közlekedik Riminiből): nagyon kevés Európai nyaralóhely van, amely ilyen sokat nyújt egyszerre!
Rimini Európa egyik leghíresebb, és legnagyobb tengerparti üdülőhelye, "Európa Miamija" néven is emlegetik. A több mint ezer szálloda végeláthatatlanul húzódik a tengerpart mellett. A város tengerpartja 15 km hosszú, homokos, kék zászlós, lassan mélyülő, kisgyerekes családok számára is ideális, persze elég zsúfolt. Fizetős, és ingyenes strandok is vannak. Az olaszok is ide járnak nyaralni, Riminit nem a britek és a németek igázták le, az éttermek igen jók.Az érvényesség a vásárlástól számított 1 év augusztus kivételévelA szálloda a téli szezonban zárva tart.
Vásárlás előtt kérjük tájékozódj a ki- és beutazás feltételeiről! https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazas/utazasi-tanacsok-orszagonkent

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Csodás 6 nap 5 éj az olasz tengerparton 2 felnőtt részére reggelivel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: