Betöltés...

Csodálj UV festéssel készült képeket a Titok Galériában! Jegy 1 főnek

Ár: 2.500 Ft

Csodálj UV festéssel készült képeket a Titok Galériában! Jegy 1 főnekA kiállítás középpontjában Kő Ferenc festőművész munkáinak egyedi gyűjteménye állZsenialitása abban rejlik, hogy képeinek maradéktalan élvezetéhez UV-lámpa is szükséges és némelyik még háromdimenziós hatást is keltNem hagyományos kiállítás, döbbenetes vizuális hatások, fénytechnika és mondanivaló, maradandó élményA látogatásod alkalmából találkozhatsz is a művésszel, aki szívesen válaszol kérdéseidreHa eddig azt gondoltad, hogy a festészet, a művészet unalmas, és csak még unalmasabb múzeumokba való, akkor látogasd meg a Titok Galéria kiállítását, és rögvest megváltozik a véleményed.
A kiállítás középpontjában Kő Ferenc festőművész munkáinak egyedi gyűjteménye áll, de találkozhatsz más kortárs művészek alkotásaival is.
Kő Ferenc festőművész zsenialitása abban rejlik, hogy képeinek maradéktalan élvezetéhez UV-lámpa is szükséges és némelyik még háromdimenziós hatást is kelt.
A képek többnyire külföldi gyűjtőkhöz kerülnek. Természetesen a festmények mellett számos kortárs művészeti alkotás is látható a színes és gazdag tárlatban.
"A festő elgondolkodtat, a valóság mögött mindig a mélyebb értelmet keresi. Képei összetett, egyetemes gondolatiságot, mély érzelmi és értelmi intelligenciát ábrázol. Munkáiban találkozik a reális és az irreális, a valószerűtlen, a mai és a múltbéli világ!"
A kiállítás során olyan izgalmas rejtélyekkel és titkokkal találkozhatsz, melyek hatása alatt újraértelmezheted a művészetet.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Csodálj UV festéssel készült képeket a Titok Galériában! Jegy 1 főnek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: