Betöltés...

Dunavarsány - KOMO-SKY Panzió és élménycentrum 2 éj 2 fő félpanzióval

Ár: 43.500 Ft

Dunavarsány - KOMO-SKY Panzió és élménycentrum 2 éj 2 fő részére félpanzióval
A KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM Pest megyében, Budapest belvárosától 23,5 km-re, Dunavarsány szélén, erdővel borított területen található. A Panzió egy közel 7 hektáros területen  helyezkedik el, ahol mind az épület külső és belső kialakításánál is arra törekedtünk, hogy egy kellemes természet közeli, vidéki hangulatú környezetet és kikapcsolódási lehetőséget teremtsünk Látogatóink számára.
A KOMO-SKY PANZIÓ és ÉLMÉNYCENTRUM-ban gondoltunk a gyermekek szórakoztatására is. A berendezett gyermekjátszótéren apró gyerekjátékoktól a társas és labdajátékig megtalálható sok minden. A kültéri parkban elektromos kisvasút, akadály pálya, lábbal hajtható gokart pálya, csúszda park, fából készült játszóvár és egyedi fajátékok, valamint mászófalak várják Őket. Érdekességként az állatsimogatóban szemlélhetik meg az állatokat, illetve a lovardában etethetik, simogathatják kedvenceiket. A szabad terület a gyermekek számára  igazi paradicsom, mindenben és mindenhol találnak játéklehetőséget. A felnőttek számára is tartalmaz szabadidős elfoglaltságot az ÉLMÉNYCENTRUM. A föld alatti Bunkerünkben található labirintus, kiállítás, vetítő terem, lézerharc, airsoft játék illetve légfegyver lövészet. Pónilovainkon a kisebb gyermekek, nagylovakon a felnőttek próbálhatják, gyakorolhatják lovas tudásukat. A Panziónk északi oldalán található területen  lévő kerti  tavunk mellett Vendégeink relaxálhatnak,  napozhatnak és olvasgathatnak. Vendégeinknek a bőséges svédasztal kínálattal kívánunk jó reggelt. Igény esetén ebédről és vacsoráról is gondoskodunk. A kerti tűzrakó helyeken mindenki saját szájízének megfelelő falatokat készíthet bográcsban, vagy grillen, de akár szalonna sütés hangulatát is fel lehet eleveníteni. Szezonálisan működő kültéri rendezvénytermünkben pedig megízlelhetik a környék magyar borait és ételeit egyaránt.
A KOMO-SKY 51-es BÁZIS Dunavarsányban, az 51-es út mellett található. Az interaktív BÁZIS-on megtekinthetőek a magyar katonai repülés elmúlt 40 évének kiemelkedő típusai a MÍG 15-ös típustól kezdve egészen az ezredfordulóig szolgálatban lévő MÍG 23-as típusig, valamint számos repülőtéri kiszolgáló (radar) eszköz és berendezés egyaránt. A BÁZIS-on található magán gyűjtemény egyedülálló mind az itt látható gépek és eszközök számát, mind pedig a műszaki állapotukat tekintve. A Magyar Néphadsereg által korábban használatos járművek, lánctalpasok, gumikerekes csapat szállítók, teherautók is megtekinthetők, amelynek nagy része működőképes.
 
A csomag tartalma:

 2 fő/ 2 éj Félpanziós ellátással + Belépő a KOMO-SKY 51-es BÁZIS-ra ( Haditechnikai Park) + Ajándék Airsoft lövészet ( 1 játék) 83.600.-

Felárak:

 Éj hosszabbítás: 22.000.- ( 2 felnőtt 1 éjszaka ellátás nélkül)

Gyermek ár:

 0-3 évig ingyenes
 3-6 évig 26.100.-
 7-10 évig 33.800.-

 
Időpontot közvetlenül a panzióval fogsz tudni egyeztetni, melynek elérhetőségeit a vásárlási értesítő fogja tartalmazni.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Dunavarsány - KOMO-SKY Panzió és élménycentrum 2 éj 2 fő félpanzióval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: