Betöltés...

Japán főzőtanfolyam 4 fogásos menü elkészítésével és elfogyasztásával

Ár: 14.290 Ft


Japán főzőtanfolyam 4 fogásos menü elkészítésével és elfogyasztásávalA japán gasztronómiát inkább konyhaművészetként említjük, mint általános gasztronómiakéntDe milyen is a japán konyha, és miként néznek ki az ételek? Valóban fontos ez a kérdés, hiszen a japán gondolkodásmódban egyáltalán nem mindegy, hogy milyennek látják az ételeiket. Ők tájképként tekintenek az ételeikre, amit a tányérra festenek. Minden részlet a legnagyobb pontossággal kerül oda. A harmónia, a nyugodtság és precízség köszön vissza főzésük és tálalásuk során.

A japán alap főzőkurzusunk azért is került fel az EASE Therapy palettájára, hogy megmutassuk, hogy nem csak nagyon finom, hanem nagyon egészséges is, ahogy a japánok étkeznek és hogy nem nagy ördöngösség otthon is elkészíteni ezeket az ételeket. Hogy tényleg kedvet csináljunk az otthoni megvalósításhoz, a kurzuson használt alapanyagok könnyen beszerezhetőek, a receptek pofon egyszerűek.
EASE Therapy Japán KurzusAz EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy egy szakmai stáb segítségével kiegészülve segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon. Kiscsoportos főzőklubjainkba Téged is várunk szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Azon kívül, hogy minden egészségesen, tartósítószer, színezés, cukormentesen kerül elkészítésre, a 3,5 órás kurzus különlegessége:

 megtanuljuk hogyan készül a gyoza, a japánok töltött tésztája
 megismerkedünk egy autentikus japán alap levessel, a misoval, amihez a tésztát is közösen készítjük el
 curryt főzünk japán módra csirkefalatokkal és pálcikával elfogyasztjuk, IGEN!
 tanulunk asztali etikettet és pálca etikettet japán módra
 desszertnek pedig rizsliszt alapú édességet készítünk a kesernyés, ám nagyon friss és üdítő zöldtea porral
 a kurzus végén pedig a helyben elkészített ételeket is elfogyasztjuk


Az EASE Therapy Japán Főzőkurzusát az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk annak, akik a japán konyha ételeibe, élményeibe keresnek betekintést.


Előzetes bejelentkezés e-mailben lehetséges, amit a vásárlást követő visszaigazolásban megtalálsz. Az ajánlat 1 fő részére szól. 10 napon belüli lemondás nem lehetséges, ez a kedvezmény feltétele. Kurzusok minden hétköznap 18 órától, ill. hétvégén 11 és 17 órától.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Japán főzőtanfolyam 4 fogásos menü elkészítésével és elfogyasztásával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: