Betöltés...

3 nap/ 2 éjszakás édes élmény 2 fő részére - Chocolate Village Slovenia

Ár: 149.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka a Criollo vagy Forestero apartman házban 2 fő részére 
2x bőséges reggeli 2 fő részére, helyi organikus termékek választéka az apartman házban tálalva
Üdvözlő kosár (tartalma csokoládé sör, Teta Frida csokoládé és friss gyümölcsök)
Csokoládé fondü
Ágynemű, törölköző, köntös és papucs használata
Kézzel készített természetes csokoládé kozmetikumok
20 kedvezmény a panoráma Spa ház (finn szauna, jakuzzi) használatára
10 kedvezmény a csokoládé workshopokra
Ingyenes parkolás és internet hozzáférés
Kizárt időszak 2024 júliusa és augusztusa, karácsony, újév
Check in 1400-től, check out 1000-ig. Korai check in és késői check out elérhetőség függvényében lehetséges. 
Lehetőség van több voucher összevonására (2 voucher 4 éjszaka)
A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, amelyről a szálloda tud pontos tájékoztatást adni. Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik reception@chocolatevillage.eu
Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 72 órával érkezés előtt lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.
A voucher 2025.03.19-ig érvényes
Idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen 3,13 EUR/éj felnőtteknek, 1,56 EUR/éj gyerekeknek (7-17 éves kor között)
Opcionális (helyszínen fizetendő költségek)
Extra ágy (4 éves kortól) 20 EUR/éj
Háziállat 50 EUR/tartózkodás
Chocolate Village 
A maribori Chocolate Village a csokoládérajongók paradicsoma, mely a finom édességek szerelmeseit vonzza. A csokifalu faházai különleges helyszínen, a Dráva folyó partján találhatóak, egyedi élményt nyújtva a látogatóknak. A Chocolate Village egy terjedelmes szabadtéri medencével is várja vendégeit az év minden napján. 
A Criollo házak a fák lombkoronái között helyezkednek el, és kényelmes ágyakkal, valamint nagyszerű panorámával rendelkeznek. A faházak konyhasarokkal, nappali/hálószobával, fürdőszobával, légkondícionálóval és gyönyörű terasszal felszereltek.
A Forastero házak rendkívül tágasak, 2 2 ággyal rendelkeznek két szinten, valamint nagy panorámaablakokkal. A faházak konyhával, nappalival, fürdőszobával és terasszal rendelkeznek. 
A csokoládénál csak egy dolog édesebb, ha megosztod azokkal, akiket a legjobban szeretsz. Lepje meg szeretteit egy különleges csokoládéélménnyel.
Maribor (kb 5 km)
Maribor Szlovénia második legnagyobb városa, amelyet a Dráva folyó körüli varázslatos táj és gazdag történelmi örökség jellemez. A város központjában található óváros rejtett kis utcái, impozáns terei és történelmi épületei izgalmas felfedezési lehetséget kínálnak az idelátogatóknak. Maribor híres a borairól, a környező dombokon terül el a világhírű szőlőültetvények tája, amelyek a borokat a legjobb minőségben kínálják. A város kulturális élete gazdag és pezsgő számos fesztivál, kiállítás és kulturális esemény színhelye, melyek élettel töltik meg az utcákat és tereket. Maribor egy igazi gyöngyszem Szlovéniában, ahol a történelem, a kultúra és a természet egyaránt lenyűgöző élményeket kínálnak minden látogatónak.








Chocolate Village
Chocolate VillageLimbuko nabreje 6, 2341 Limbu, Szlovénia
reception@chocolatevillage.eu
386 2 460 02 00

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/ 2 éjszakás édes élmény 2 fő részére - Chocolate Village Slovenia" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: