Betöltés...

A&O Firenze Campo di Marte - 3 nap/ 2 éjszaka reggelivel 2 felnőtt és 2 gyermek részére

Ár: 67.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
2x bőséges reggeli 2 fő részére
2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
A szálloda 2024 szeptemberében nyitja meg a kapuit, azonban már foglalható. 
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható. 
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
Lehetőség van több voucher összevonására.
Idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen.
Opcionális
Reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljese árából (kb 5 EUR/gyerek/éj)
A&O Firenze Campo di Marte
Az A&O Firenze Campo di Marte 2024 szeptemberében nyitja meg kapuit. A modern, újonnan berendezett épület rendkívül sokszínű és Firenze történelmi belvárosának közelében helyezkedik el, így könnyen elérhető bármilyen járművel. Kortárs stílusú szobái mellett a szálloda saját bárja biztosítja a kikapcsolódást, illetve Firenze legfontosabb nevezetességei, így a   Firenzei dóm és Michelangeló Dávid-szobra is a közelben található. 
Firenze 
Firenze, Toszkána szívében található és Olaszország egyik legbájosabb városa, egyben a reneszánsz művészet és kultúra fellegvára. A városban található a világ egyik legnagyobb művészeti kincstára, az Uffizi Galéria, melyben Michelangelo, Botticelli és Da Vinci mesterművei is láthatók. A Firenzei Dóm, a Santa Maria del Fiore székesegyház, a város egyik legjellegzetesebb jelképe, mely lenyűgöző kupolájával és homlokzatával vonzza a látogatókat. A Ponte Vecchio, azaz az óvárosi híd, az Arno folyó fölött, a város egyik legromantikusabb és legikonikusabb helyszíne, mely  a kis üzleteket és ékszerboltokat sorakoztat fel.
Firenze környéke is tele van lenyűgöző látnivalókkal, a toszkán vidék bájos kisvárosaival és dombokkal, mint például a Chianti borvidék, ahol a világhírű toszkán borokat kóstolhatjuk meg. A Firenzét körülvevő dombokon épült városok, mint például Fiesole, fantasztikus kilátást nyújtanak Firenze panorámájára, és lehetőséget adnak a toszkán vidék varázsának felfedezésére. Firenze kiváló kiindulópont lehet akár Pisa vagy Siena felfedezésére is.
A város számos gasztronómiai élményt is kínál, köztük helyi kolbászok, sajtok és a híres toszkán ételek, amelyekkel a város több éttermében is találkozhatunk. Firenze az olasz kultúra és művészet bölcsője, ahol a reneszánsz csodái és a lenyűgöző toszkán táj együttesen varázsolják el a látogatókat.








A&O Firenze Campo di Marte
A&O Firenze Campo di MarteVia Mannelli 119, 50132 Firenze FI Olaszország
http//www.aohostels.com/en/

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) " A&O Firenze Campo di Marte - 3 nap/ 2 éjszaka reggelivel 2 felnőtt és 2 gyermek részére" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: