Betöltés...

Designer menyasszonyi ruhák megrendelésre, minden 10. Ingyen

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Menyasszonyok!

Stílus, luxus és elegancia...
Ennek jegyében készítjük el személyre szabott menyasszonyi ruháját, amelyen tündökölhet a nagy napon, akár egy filmcsillag. Antiktól a modern stílusokig, egyszerűtől a rokokóig, minden fazont megtervezünk/elkészítünk!

Egyszerűbb alap modellek már 10.000. - Ft.-tól.
Mi is az alapmodell? Selyemből vagy bármilyen más nemes anyagból készült díszítetlen, egyrétegű, egyenes vonalvezetésű ruha. Tehát semmiképpen nem egy Lajos korabeli rokokó modell 50 m anyagból. :D

Nincs olyan stílus, amit ne tudnánk megkreálni, költséghatékony módszerrel kivitelezni! A megvalósításnak csupán a fantázia szabhat határt.

Már ma vegye fel a kapcsolatot velünk a

http://victoriadomsik.com/

oldalra kattintva a "kapcsolat" menüpont alatt. Ruha elképzelését formába öntjük úgy, hogy viselőjét egyedi eleganciával ruházzuk fel. Minden 10. jelentkező menyasszony ruháját ingyen készítjük el, legyen az bármilyen fazon!

Olasz import anyagokkal dolgozunk, csak a legjobb minőséget használjuk, hogy a menyasszonyi modell tökéletes legyen. Akár otthonában végezzük a ruhapróbát, hogy a saját komfortzónájában győződjön meg ruhája minden munkafázisának tökéletességéről, természetesen ezért semmilyen plusz költséget nem számítunk fel.

A mi kollekcióinkat olyan menyasszonyok keresik, akiknek igényük van a luxusra, a különleges eleganciára, és a varázslatosan különleges, és titokzatos egyediségre.

Ne elégedjen meg a tucattal, hanem ragyogjon esküvőjén akár egy sztár!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ceglédbercel
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Esküvői / party
 
Eddig megtekintették 667 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Designer menyasszonyi ruhák megrendelésre, minden 10. Ingyen" című hirdetést látja. (fent)