Betöltés...

Szellemek átsegítése, SZEGED, SIÓFOK

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Azzal, hogy segítünk a megszálló szellemnek távozni, megszüntetjük az ártó hatásokat ami sokszor drámaian megváltoztatja az ember életét.
Nem Ördögűzésről van szó, hanem az itt ragadt entitások, szellemek békés átsegítéséről.

Mert ugye mi is békésebben távozunk onnan ahol nem szívesen látott vendégek vagyunk ha szép szóval megmutatják merre van a kijárat, mintha fognának és erőszakkal kidobnának minket...

Néha sajnos nem is csak egy entitás, hanem esetleg több szellem bérel egy- egy emberi testet. Ilyenkor is sorba küldjük el őket.

Az itt ragadt lelkek legtöbbször szerettek volna még valamit elintézni életükben és azért vannak közöttünk (bennünk), vagy egyszerűen annyira az anyaghoz kötődnek, hogy félnek elveszíteni birtokolt dolgokat, ezért minket is birtokba vesznek, vagy váratlanul hunytak el és nem tudnak mit kezdeni ezzel az állapottal, esetleg nem tartják magukat "jónak" ahhoz, hogy a fénybe lépjenek.

Ezeket a problémákat speciális technikával tudom rendezni (Dr. Edith Fiore tanítása alapján) és ezzel a módszerrel megelőzzük és biztonsággal kiiktatjuk az esetleges negatív következményeket.

Akkor is nálam végzem a szellemek átsegítését, ha azok az Ön házában tartózkodnak. Nem utazok vidékre, mivel innen is megoldható ezzel a technikával.

8 éve foglalkozom okkult-, spirituális tanácsadással. Nyugtát adok.
Árak a megadott weboldalon találhatóak.

Előzetes időpont egyeztetés telefonon lehetséges.

Astrogeist

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 527 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szellemek átsegítése, SZEGED, SIÓFOK" című hirdetést látja. (fent)