Betöltés...

Shellac nyári AKCIÓ! Manikűrös házhoz megy! 3990 Ft!

Ár: 3.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nincs időd manikűröshöz menni? Pici gyermek miatt helyhez kötött vagy? Nem szeretsz zsúfolt szalonokban várakozni? Hívj és a manikűrös házhoz viszi a szolgálgatást!

A nyári akció keretében kéz és láb Shellac kezelés együtt most csak 6990 Ft.!!! (kiszállási díjjal együtt!)

CND Shellac és manikűr szolgáltatás! Kizárólag eredeti CND anyagokkal, megfiztehető áron, Budán és a Pest egyes kerületeiben ingyenesen házhoz megyünk! Bejelentkezés: 0670/318 42 33

Lájkoljd Facebook oldalunkat, hogy részt vehess a júliusi sorsoláson, és megnyerd a 3 alkalmas ingyen Shellac kezelés utalványt!
https://www.facebook.com/shellacserviceathome

Miért válaszd a Shellac-ot?
Ha nincs időd naponta körmöt festeni, de fontosnak tartod, hogy körmeid tartósan egèszségesek és gyönyörűek legyenek, akkor a CND Shellac a tökéletes megoldás számodra! Az amerikai szabadalom az egyetlen hibrid gèl lakk, amely akár 3-4 hétig tart tökéletesen a körmökön!!! 10 perc alatt leoldhatò, ezért nem károsìtja a körmöket, kagyló szilardságát és gyönyörű fényét heteken keresztül megőrzi. Külföldön már minden neves szépségszalon ezt használja! Próbáld ki és többé nem akarsz mást a körmeidre! Vigyázz, mert hamisìtják! Ne dőlj be annak aki 2000 - 2500 forintos áron kìnálja a szolgáltatást! A CND Shellac egy prémium kategóriás, egyedülálló, szabadalmaztatott termékcsalád, ezért is kerül többe, mint egy átlagos gél lakkozás! Viszont az eredmény, és a minőség garantált! Várjuk hívásod!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 940 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Shellac nyári AKCIÓ! Manikűrös házhoz megy! 3990 Ft!" című hirdetést látja. (fent)