Betöltés...

ROLLÁTOR NÉGYKERÉKKEL, FÉKKEL, KOSÁRRAL,TÁLCÁVAL

Ár: 25.145 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rendelését leadhatja email-ben , telefonon vagy sms-ben. Rendeléshez szükséges a szállítási név, cím és telefonszám. Amennyiben más névre kéri a számlát kérem azt is tüntesse fel mert automatikusan ide számlázunk .

Termék palettánkon minden fajta egészségügyi eszköz, felszerelés megtalálható.
Hívjon bizalommal.



Nagyon stabil felépítésű, nagy terhelhetőségű, jó gördülési tulajdonságú, kicsire összehajtható, könnyen kezelhető fékkel ellátott guruló járókeret.
A könnyebb kanyarodás érdekében a bolygókerekek golyóscsapágyon forognak. A kézifék egyszerűen kezelhető, a fékkart egyik irányba mozgatva (felfele) üzemi fékként, másik irányba (lefele) mozgatva rögzítőfékként használható. A magasságban - 78,5-100 cm között - állítható kéztámaszok elfordulás biztosan rögzítettek. Közöttük 41 cm hely van, a kerekek közt pedig 46,5 cm a lábtér. A járókeret tartozéka a 60 cm magasan elhelyezett ülőke és a levehető drótkosár. Az ülőfelület 42 cm széles és 12 cm mély. Az eszköz teljes súlya 9,5 kg. A járókeret ötvözött acélcsőből készült műanyag szinter bevonattal, a teleszkópos részeken krómozással.
A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: Alsóvégtagok ízületeinek kopásos fájdalma, gyulladása, fejlődési rendellenessége, bénulása vagy időskori gyengesége esetén, alsóvégtag-sérülések postoperatív vagy konzervatív ellátására, alsóvégtag amputáció és protetizálás postoperatív fázisában, egyensúlyzavar esetén.
Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, reumatológia, sebészet, érsebészet, gyermeksebészet, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, geriátria, ismételt rendelés esetén a beteg háziorvosa is. Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A támogatási listában csillaggal (*) jelölt eszközök kizárólag 18 év alattiak számára rendelhetők.


Rendelés leadásnál , kérjük tüntesse fel , a leírás alján lévő cikkszámot.

Cikkszám : 47



A csomagot tudjuk küldeni(Akár több terméket is össze tudunk rakni egy csomagba )

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 562 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "ROLLÁTOR NÉGYKERÉKKEL, FÉKKEL, KOSÁRRAL,TÁLCÁVAL" című hirdetést látja. (fent)