Betöltés...

ÁLLÍTHATÓ JÁRÓKERET SZINTERES GYERMEK

Ár: 10.120 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rendelését leadhatja email-ben , telefonon vagy sms-ben. Rendeléshez szükséges a szállítási név, cím és telefonszám. Amennyiben más névre kéri a számlát kérem azt is tüntesse fel mert automatikusan ide számlázunk .

Termék palettánkon minden fajta egészségügyi eszköz, felszerelés megtalálható.
Hívjon bizalommal.



A termék OEP támogatott. Használat elött olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! ISO: 12 06 - KÉT KARRAL MŰKÖDTETETT, JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK
Indikáció: Alsóvégtagok ízületeinek kopásos fájdalma, gyulladása, fejlődési rendellenessége, bénulása vagy időskori gyengesége esetén, alsóvégtag-sérülések postoperatív vagy konzervatív ellátására, alsóvégtag amputáció és protetizálás postoperatív fázisában, egyensúlyzavar esetén.
Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, reumatológia, sebészet, érsebészet, gyermeksebészet, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, geriátria, ismételt rendelés esetén a beteg háziorvosa is.
ISO: 12 06 03 - Járókeretek
Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz: A támogatási listában csillaggal (*) jelölt eszközök kizárólag 18 év alattiak számára rendelhetők.
Az RS-02 típusú állítható járókeret, mint gyógyászati segédeszköz kizárólag szakorvosi rendelésre, az előírásoknak megfelelő méretbeállítással használható. Gyermekek és kisnövésű felnőttek részére javasolt, kiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, valamint járásbiztonsága ily módon megoldható, azonban többirányú megtámasztásra is szükségük van.
A járókeret rendeltetésszerű terhelhetősége: 90 kg.
A járókeret beállítása az alábbiak szerint történhet:
A járókeret alsó részén található műanyag klipsz kivétele után a lábakat a megfelelő magasságra állítjuk, majd ezt a magasságot a klipsz visszatételével rögzítjük.


Rendelés leadásnál , kérjük tüntesse fel , a leírás alján lévő cikkszámot.

Cikkszám : 46



A csomagot tudjuk küldeni(Akár több terméket is össze tudunk rakni egy csomagba )

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Egészségügyi
 
Eddig megtekintették 214 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "ÁLLÍTHATÓ JÁRÓKERET SZINTERES GYERMEK" című hirdetést látja. (fent)