Betöltés...

Totális tavaszi fogyás tetőtől-talpig! 3 alkalmas Total Múmi

Ár: 22.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
KUPON! KUPON! KUPON! KUPON!
Totális tavaszi fogyás tetőtől-talpig! 3 alkalmas Total Múmia Tekercselés teljes test kontúr fogyasztó csomag 22.000 Ft-ért. Legyél Te is sztáralkat ezzel az Oscar-díjas kezeléssel! Világújdonság a NADI13.-ban!

Teljes ár: 22 000 Ft - Kedvezmény 84% - Eredeti ár 135 000 Ft -Megtakarítás 113 400 Ft.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Mi nők/férfiak tényleg ilyenek vagyunk! Örökös küzdelemben magunkkal, a világgal és a súlyunkkal! S erre még rá is tett egy lapáttal a téli nasizás, amit még a pálcikák sem úsznak meg 1-2 plusz kiló nélkül! A legjobb, amit tehetsz, hogy szembenézel a helyzettel és felméred reálisan a viszonyokat! Brutál fogyásodat a szépségipar Oscar-díjasa, totális múmia ekercselés fogja elintézni! A három alkalmas kontúrfáslizás a legjobb módszer a teljes test lefogyasztására, alkalmanként elérhető 15 cm-es összkerület-csökkenést eredményez!


​TELJES TEST!
Igen, jól olvastad, most tokától bokáig fogyhatsz, összesen 3 alkalommal és ami a legjobb: alkalmanként ELÉRHETŐ 15 cm össztérfogat csökkenés fájdalommentes kezeléssel!

És mindezt hogyan, milyen eszközzel?
A bomba hatású, teljesen természetes múmia tekercselés eljárással, a tengeri iszapba zárt ősanyagok erejével, amelyet Londonban a világ legsikeresebb kozmetikai eljárásainak seregszemléjén Szépségipari Oscar-díjjal tüntettek ki.


Hogyan hat?
Amint a tengeri iszap-oldatba beáztatott fáslikat felhelyezik a testedre, a méreganyagok a fellépő ozmózis hatására kiszívódnak a pórusaidon. Olyan leszel, mint egy óriási dunsztkötésbe csavart mosolygós egyiptomi fáraó! :-)
A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek tömörödnek és a bőröd visszanyeri elasztikusságát. A méregtelenítés következtében simább és szilárdabb izomalap jön létre a felette fekvő lágy szövet számára.
A hagyományos eljárásokkal szemben nem 10-12 alkalomból, hanem mindössze 3 alkalomból áll ez a kúra (ezt kb. 3 naponta javasolt elvégezni). A karcsúsodás/kontúrozódás mértéke már az első alkalommal elérhető 15 cm, a három kezelés után átlagosan elérhető 30 cm méretcsökkenés is várható, a megfelelő mérési pontokon összesítve, azaz a tested össztérfogata centikben mérhetően, látványosan csökkenhet!
Ha kevés időd van, mindenképp ez a kezelés lesz a legmegfelelőbb, hisz gyors és elérhető eredményeket biztosít minden alkalommal!
Lehet még fokozni?
IGEN!
A kezelés hatására a bőr megfeszülésének eredményeképpen elhalványodnak, és kevésbé észrevehetők lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek is!
A módszer egy olyan eljárás, mely során a pórusokon keresztül kiszívódnak a méreganyagok, így elmarad a folyadékveszteség az ún. szaunahatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után sem.
A kezelést követő napokon a méreganyagok távozása tovább folyatódik, tehát TOVÁBBI MÉRETCSÖKKENÉS VÁRHATÓ!!!
A totális múmia tekercselés használata során megemelkedik a petyhüdt popsi, búcsút inthetsz a háti hájnak és az integető, löttyedt karnak!
A ke

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szépségipari / Masszázs
 
Eddig megtekintették 485 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Totális tavaszi fogyás tetőtől-talpig! 3 alkalmas Total Múmi" című hirdetést látja. (fent)