Betöltés...

6 nap 5 éjszaka 2 fő részére reggelivel a HG Hotel Onda Silvi-ben

Ár: 179.990 Ft

bestwestern
A voucher tartalma 2 fő részére
5 éjszaka egy standard kétágyas szobában 2 fő részére
5x reggeli 2 fő részére
1 gyermek 3 éves korig ingyenesen elszállásolható a szülőkkel egy szobában
Ingyenes internet elérhetőség
Check-in from 1400
Check-out until 1000
Kizárt időszakok olasz ünnepnapok
A voucher a vásárlástól számítva 1 évig érvényes és szabadon átruházható.
A megerősített foglalás módosítása vagy lemondása az érkezés előtt 48 órával lehetséges. (ellenkező esetben a vouchert felhasználtnak tekintik)
Foglalás közvetlenül a hotel email címén keresztül lehetséges booking@italianhotelgroup.net a voucher szám megadásával, a szállodával egyeztetett időpontra, kihasználtságtól függően.
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Pótágy egy gyermek részére 12 éves korig 15 EUR/éj, 12-16 éves korig 20 EUR/éj, 16 éves kor felett 25 EUR/éj
Parkoló 12 EUR/éj
 
HG Hotel Onda Silvi
Silvi Marina központjától kb. 1 km-re, a dombok mögött panorámás helyen áll a Hotel Onda. Az Adriai-tenger partján elhelyezkedő szálloda szabadtéri medencével, a közterületeken ingyenes wifivel, valamint ingyenesen kölcsönözhető kerékpárokkal várja vendégeit. Minden szoba egyszerűen berendezett és légkondicionált. Mindegyikben síkképernyős műholdas TV és minibár, valamint saját fürdőszoba található ingyenes piperecikkekkel. Az étteremben regionális és klasszikus olasz ételeket szolgálnak fel, valamint időnként tematikus vacsorákat szerveznek. A helyszíni sportolási és szórakozási lehetőségek június közepétől szeptember közepéig állnak rendelkezésre. A Hotel Onda melletti Universo bevásárlóközpontban üzletek és szupermarketek találhatók. Pescara 16 km-re helyezkedik el. A HG Hotel Onda jellegzetes sziluettje nagyon hasonlít egy igazi óceánjáróra, és rózsaszín színe miatt ez a szálloda Silvi tengerpartjának nevezetessége.Fedezd fel Olaszországot Róma az olasz főváros és Olaszország legnagyobb városa, amelynek történelme és kultúrája rendkívül gazdag és sokszínű. Róma az "Örök Város" becenevet kapta, mivel hosszú történelme során számos birodalom és korszak központja volt. A városban található egy sor nevezetesség, amelyek a világ számos részéről érkező turisták között is nagy népszerűségnek örvendenek.1. Colosseum Az ókori Róma leghíresebb amfiteátruma, ahol gladiátori harcokat rendeztek.2. Forum Romanum Az ókori Róma központi területe, ahol a politikai és társadalmi élet zajlott.3. Vatikán A katolikus egyház központja, ahol található a Szent Péter bazilika és a Sixtus-kápolna, a Michelangelo által festett mennyezettel.4. Pantheon Egy ókori templom, amely ma múzeumként szolgál, és lenyűgöző kerek kupolája van.5. Trevi-kút Egy híres barokk szökőkút, amelynek hagyománya szerint ha valaki pénzt dob a vízbe, visszatér Rómába.Néhány közép-olaszországi régió1. Toszkána Toszkána Olaszország egyik legismertebb régiója, és híres a gyönyörű dombokról, borvidékekről és művészeti kincsekről. Firenze a régió fővárosa, amelynek Uffizi Galériája és a Dómja világhírű műalkotásokat őriz.2. Umbria Umbria csendesebb, vidéki régió, amely híres középkori városairól, például Assisiról, ahol Szent Ferenc született. A régió szintén gyönyörű hegyekkel és tavakkal rendelkezik.3. Marche Marche régió a tengerparton található és lenyűgöző tengerparti városokkal büszkélkedik, például Ancona és Senigallia. A régióban gazdag gasztronómiai hagyományok találhatók.4. Lazio Lazio tartományban található Róma, Olaszország fővárosa, de itt számos más érdekes város és terület is felfedezhető. Például a Viterbo tartományban található vulkanikus tó, a Bolsenai-tó.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HG Hotel Onda Silvi Statale Nord 26 B 64029 Silvi Marina OlaszországPhone 39 085 930450
...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "6 nap 5 éjszaka 2 fő részére reggelivel a HG Hotel Onda Silvi-ben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: