Betöltés...

3 napos ajánlat! - A&O Hotels - 8 városban érvényes voucher 2 fő részére, 2 éjszakára reggeli...

Ár: 58.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető.
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet.
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljes árából 

A voucher az alábbi 8 városban lévő 12 szállodában használható fel
1. A&O Berlin Mitte
Az A&O Berlin Mitte 2004-ben nyílt meg, és legutóbb 2011 tavaszán újították fel, ekkor hozzácsatoltak még egy szárnyat. Nagy kapacitásának köszönhetően ideális szállás lehet nagyobb csoportoknak illetve sokgyermekes családok és baráti társaságok számára egyaránt.A A&O Berlin Mitte kerületében található, csupán 2 metrómegállónyira az Alexanderplatztól, 10 perc sétára az Ostbahnhof megállótól. Központi fekvésű, így könnyedén megközelíthető kocsival, busszal és vonattal egyaránt, emellett ideális kiindulópont egy berlini felfedezőúthoz.
2. A&O Berlin Friedrichshain
Az a&o Berlin Friedrichshain a Friedrichshain kulturális negyedben ennek ellenére nyugodt környéken található. Gyalog csupán öt percre van a Ostkreuz pályaudvar, ahonnan könnyedén elérhető az összes berlini látnivaló.A hotel bárokkal és klubokkal van körülvéve, emellett nem csupán a röplabda- és kosárlabdapályával ellátott játék- és napozórét, hanem a karaokeesteket rendező bár és a belső udvarban található sörkert is pihenésre csábít. Az a&o Berlin Friedrichshain különlegessége a hétvégén igénybe vehető gyermekfelügyelet.
3. A&O Berlin Hauptbahnhof
Az a&o Berlin Hauptbahnhof  központi elhelyezkedésű, a vonatról szinte közvetlenül az ágyba lehet ugrani. Innen könnyen felfedezheti a kormányzati kerületet, beleértve a Bellevue-kastélyt, a győzelmi oszlopot, a Reichstag and Co.-t, akár gyalogosan is. 5 perces sétával eljuthat a főpályaudvarhoz, ahol a vonatok, az S-Bahn és a villamosok, buszok is indulnak. A Tegel repülőtér 20 perc alatt elérhető, a Schönefeld pedig 40 percnyire van. A szálloda saját parkolója autók és buszok számára is rendelkezésre áll.A csodálatos design lobbiban rengeteg a lehetőség a pihenésre, a munkára és a szórakozásra. Billiárd és csocsóaasztal várja a kikapcsolódni vágyókat, emellett egy munkavégzésre alkalmas közös co-working tér is rendelkezésre áll.
4. A&O Berlin Kolombus
Berlin északkeleti részének szívében található az a&o Berlin Kolumbus. A szálloda modern berendezésű, világos szobákkal rendelkezik, ahol öröm az ébredés. Vendégeink napja tökéletesen indul a reggeli büféasztalnál, korlátlan fogyasztással.Az új berlini a&o hostel a Gensler Strae villamosmegállótól mindössze 5 percnyi távolságra várja vendégeit. A könnyen elérhető tömegközlekedésnek köszönhetően a hotel kiválóan alkalmas a berlini városnéző túrák kezdőpontjaként, különösképpen a közeli hohenschönhauseni emlékhely (egykori Stasi-börtön) felkeresésére. Autóval érkező vendégeink számára parkolóhelyek is rendelkezésre állnak.A 200 darab modern berendezésű, zuhanyzóval és WC-vel ellátott szoba pihentető alvást biztosít. A hotel előcsarnokában működő bár éjjel-nappal italokkal és harapnivalóval várja a szállóvendégeket.
5. A&O Budapest
Az A&O Hotels Budapest City 2020 augusztus 28.-án júniusában nyílt meg és kedvező áron kínálja a különböző típusú szobakategó...

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 napos ajánlat! - A&O Hotels - 8 városban érvényes voucher 2 fő részére, 2 éjszakára reggeli..." című hirdetést látja. (fent)