Betöltés...

Zárcsere Veszprém

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Zárcsere, zárbetét csere, ajtózár csere Veszprémben és környékén.



Új helyre költözött, vagy elhagyta esetleg ellopták a kulcsait? Nem fordul el a kulcs, vagy beletörött a zárba? Sok esetben a zár cseréje lehet a megoldás, de nem tudja milyen típusra vagy méretre van szüksége? Esetleg szeretne egy biztonságosabb, betörők ellen megfelelő zárat beszereltetni?

Sokan próbálkoznak maguk zárjuk cseréjével, mi azonban nem javasolnánk ezt, hiszen ezzel kockára teszik értékeik biztonságát. A zárcsere szakembert kíván! Hívjon minket bizalommal Veszprémben és 30 km-es körzetében (Veszprém, Várpalota, Ajka, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi).

Cégünk a zárcserérét azonnal el tudja végezni, mivel szervizautóinkban rendelkezésre állnak azok a zárak, amik a hazai ajtókban jellemzően előfordulnak. Mi kiválasztjuk önnek a legjobb minőségű, megfelelő típusú zárat, és beszereljük azt, hogy ismét minden akadálytalanul és biztonságosan működjön az ön lakásában, ingatlanában. Zárcsere alkalmával a zárbetétet mindig a helyszínen csomagoljuk ki, ezáltal is biztosítva megrendelőnket a felől, hogy egyedül csak neki lehet kulcsa a zárhoz!

Zárcsere szolgáltatások:

Zárbetét csere
Bevéső-zár csere
Portálzár-csere
Többpontos zár csere
Bejárati ajtó zárcseréje
Kilincs csere ajtón, ablakon
Társasházi mágneszár csere
Ablakok zárcseréje
Teraszajtó/erkélyajtó zárcseréje
Ajtóbehúzók cseréje

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Veszprém
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Zárcsere Veszprém" című hirdetést látja. (fent)