Betöltés...

Zárszerviz Veszprém

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Zárszerviz, zárjavítás, zárcsere, zárnyitás, ajtónyitás, zárszerelés, ajtójavítás, ablakjavítás Veszprémben és környékén.

Zárszerviz - zárjavítás, zárcsere, zárnyitás
Zárja beragadt, esetleg beletört a kulcs? Külső rongálás miatt cserére szorul ajtózárja, vagy elveszett a kulcs? Megoldjuk!

A zárszerviz szolgáltatásunk magába foglal minden ajtóval, zárral - javítás, csere, nyitás, szerelés- kapcsolatos teendőt. Használja ki ön is a zárszerviz előnyeit, és ne csak akkor gondoljon erre a lehetőségre, amikor már problémák adódnak. Gyakori, hogy a zárproblémát már hetekkel megelőzik a különböző apró jelek, amik arra utalnak, hogy zárszerelés lenne szükséges, ám legtöbbször vagy nem is figyel oda a felhasználó, vagy csak halogatja a probléma kezelését, vagy egyszerűen úgy gondolja, hogy nincs rá ideje.

A zárszerelés szakembert kíván! Hívjon minket bizalommal Veszprémben és 30 km-es körzetében (Veszprém, Várpalota, Ajka, Zirc, Balatonfüred, Balatonalmádi).

GONDOSKODJON CSALÁDJA ÉS ÉRTÉKEI BIZTONSÁGÁRÓL MOST, BÍZZA RÁNK A ZÁRSZERVIZZEL KAPCSOLATOS MUNKÁLATOKAT!


Zárszerelő mobil zárszerviz

Jól felszerelt zárszerelő autónkkal alkatrészeket és szerszámokat szállítunk. A legtöbb hibát a helyszínen tudjuk javítani, cserélni, de ha valamilyen alkatrészre lenne szükség, azt is gyorsan be tudjuk szerezni, általában a kiskereskedelmi ár alatt. Cégünk kizárólag kiemelt minőségű zárakkal dolgozik, zárbetétcsere, zárcsere vagy komplett zárrendszerek cseréje esetében egyaránt.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Veszprém
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 108 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Zárszerviz Veszprém" című hirdetést látja. (fent)