Betöltés...

Konzolok tisztítása és pasztázása

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Játékkonzolok teljes körű belső-külső tisztítását, illetve újrapasztázását vállalom. A pasztázás és a takarítás után a konzol szinte hangtalan, csendes lesz, ismét élvezet vele a játék. Ajánlott használattól függően 1-2évente elvégezni ezeket a műveleteket. Mivel a konzolok idővel porosodnak, ezáltal a szabad levegő áramlása megszűnik.
Emiatt a konzol túlmelegszik, és tönkre mehet. Továbbá komoly problémát okoz az elöregedett kiszáradt paszta is, mely a hűtést már nem képes megoldani,ezáltal drasztikusan lecsökken a konzol hűtése, és ez a játékok akadozásához, illetve a gép visszafordíthatatlan károsodásához vezethet.
A tisztítás és a hűtőközeg újrapasztázási ára konzolfüggő. Bővebb információt telefonon tudok, illetve e-mailen tudok adni. Nyíregyháza, Nagykálló vonzáskörzetében személyes az átvétel. Illetve posta is megoldható a megrendelő terhére.Viszont a postai küldeményekért felelősséget nem tudok vállalni.
Kérek mindenkit, hogy működőképes, hibáktól mentes konzolt hozzon vagy küldjön, mert amennyiben hibás, az sajnos a művelet után is az marad. A konzolt csak abban az esetben kezdem el újítani, miután meggyőződtem annak működőképességéről.Szakszerű, precíz és pénztárcabarát szolgáltatás.
Hívjanak bizalommal. 06/20 530-4719

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nagykálló
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
Extrák: papgabor001@gmail.com
 
Eddig megtekintették 89 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Konzolok tisztítása és pasztázása" című hirdetést látja. (fent)