Betöltés...

Mozgatható üvegterasz beépítés,üvegkorlát munkák

Ár: 2 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az igényeket figyelembe véve folyamatosan bővítjük a teraszbeépítés lehetőségeinek palettáját. Ennek köszönhetően teraszok, télikertek teljeskörű kivitelezését vállaljuk az aljzat burkolásától az üvegtetőn át az árnyékolás technikáig. Vállaljuk továbbá előtetők, korlátok, kapuk, kerítések, valamint egyedi acélszerkezetek készítését magasan képzett szakemberekkel, minőségi kivitelezéssel. Termék skálánk új rendszerrel bővült, mely lehetővé teszi, hogy az üvegtábla magassága elérje a 3500 mm-t. A rendszer sajátossága a felső felfüggesztésen alapszik.

Üveg
Az általunk használt hőkezelt üveg 8mm vastagságú, ütésálló és törhetetlen. Teherbírása ötszöröse a hagyományos üvegnek, ennek köszönhetően maximális biztonságot nyújt.

Szerkezet
Alumínium profil, mozgó vázszerkezet, irányító kar, görgők és szigetelő anyag. A szerkezet a tartókereten kívül semmilyen más vízszintes vagy függőleges oszlopot nem tartalmaz, így a kilátás teljes és zavartalan. Kívülről nézve az épület szerkezetében semmilyen változás nem észlelhető. A többfunkciós üvegrendszer használata a mozgó váz-szerkezetnek köszönhetően egyszerű. Szerkezeteink minden esetben statikailag egyedileg méretezett elemekből készülnek.



Színválaszték
- profil: végtelen színválaszték elektrosztatikus porfestéssel
- üveg: natúr, grafit, bronz, zöld, stb...

Kívánság szerint az üvegre mintázat vagy logó kérhető, illetve maximálisan sötétíthető.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Eddig megtekintették 3626 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Mozgatható üvegterasz beépítés,üvegkorlát munkák" című hirdetést látja. (fent)