Betöltés...

Minőségi Napelemek Garanciával

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Cégünk örömmel mutatja be Önnek, InfraSun napelemes rendszerét, melynek alapja a Magyarországon gyártott, világszínvonalú

Napelemeinket kiemelkedő minőségű Magyar- Olasz tartószerkezet rögzíti, napelemes rendszerünk szíve pedig a nemzetközileg elismert Power One® inverter, melyet a világ legnagyobb napelem gyártója az Amerikai tulajdonú Power One® cég alkotott meg.

Aknázza ki a lehetőséget, ami egyben befektetést és környezettudatos életmódot is magában rejt. Rendszerünk bizonyítottan gazdaságos, gyorsan megtérülő, rendszeráraink kulcsrakész átadással készültek, cégünknél semmilyen rejtett költséggel nem fog találkozni.

Prémium kategóriás csomagunk megrendelése és kivitelezése után, cégünk egyedülállóan érintésvédelmi mérést is elvégez ingyenesen, mert üzletpolitikánk szerves része a biztonság és a szakszerűség is. Ezenkívül közel 10 éve foglalkozunk gazdaságos és energiatakarékos fűtési megoldásokkal is, így komplett fűtés és energiatermelés csomagot kínálunk Önnek, melyekre 10-30 év Garanciát vállalunk.
www.napelem-energia.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Veszprém
Hirdetés típusa: Keres
Típus: EGYÉB
Extrák: Akár 30 Év garancia
 
Eddig megtekintették 517 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Minőségi Napelemek Garanciával" című hirdetést látja. (fent)