Betöltés...

Otthonfelújítási támogatás

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Még időben van az OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS igényléséhez!
Eddig minden pályázatunk nyert!!!
Tel.:+36704240962, +3699363750, E-mail: hbb.iroda@gmail.com
A pályázatban a minimum 1 gyermeket nevelő vagy váró szülők igényelhetnek 3 millió Ft vissza nem térítendő támogatást otthonuk felújítására illetve fejlesztésére.
A támogatási kérelmeket 2022. december 31-ig lehet benyújtani.
Ez egy utólagosan finanszírozott pályázat, a benyújtott számlák alapján utólag történik a támogatás folyósítása. A támogatási kérelem benyújtásához szükséges, hogy a munkák elkészüljenek. A megbízható kivitelezők akár hónapokra előre le vannak foglalva, ezért jelenleg még időben van ahhoz, hogy belefogjon a pályázatba és a felújításba.
Az elszámolható költségek szinte mindent magukba foglalnak, ami felmerül egy lakás vagy ház korszerűsítésekor, a napelem vásárlásától kezdve, a tetőcserén át, a belső tér teljes felújításáig, beépített bútorok, sőt még a klíma beszerzése is támogatható.
A pályázatban maximálisan 3 millió Ft igényelhető. A támogatás mértéke 50%, a pályázónak a támogatás elnyeréséhez további 3 millió Ft saját forrást kell biztosítania önerőből vagy az erre kialakított állami támogatású hitelből. A 6 millió forintos felújítás felére lehet a 3 millió Ft támogatást igényelni.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sopron
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 158 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Otthonfelújítási támogatás" című hirdetést látja. (fent)