Betöltés...

3 nap/2 éjszaka Varsóban 2 fő és 2 gyermek részére reggelivel - a&o Wola

Ár: 58.990 Ft

A voucher tartalma 2 fő részére
2 éjszaka kétágyas vagy családi szobában 2 fő részére
2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
2 gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető.
Ingyenes internet elérhetőség
A voucher 2025.12.31-ig érvényes és szabadon átruházható.
A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken https//voucher.aohostels.com/availability_check.php
Foglalni pedig a fizetést követően kapott voucher szám megadásával a https//voucher.aohostels.com linken lehet.
A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható.
A voucher  a varsói A&O Wola szálloda mellett felhasználható az A&O berlini, frankfurti, lipcsei, prágai, salzburgi és velencei szállodáiban
Opcionális (a helyszínen fizetendő)
Reggeli 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50 kedvezmény a reggeli teljes árából (2022-ben kb 5 EUR/gyerek/éj)
Háziállatok  10 EUR/éj
 
a&o Hotel Warschau Wola
A varsói központi pályaudvar közelében várja Önt a legújabb a&o Varsó Wola Hotel kedvező áron modern a&o next generation-dizájnban. Több mint 200 egyágyas, kétágyas, családi és többágyas szoba összesen 650 férőhellyel, amely sok vendég befogadására alkalmas. Akár hátizsákos, családos, üzletemberek vagy iskolai osztályok érkeznek - nálunk mindenki kedvező áron talál kényelmes szállást. Az all-you-can-eat svédasztalos reggeli és a 24-órás snackbár szükséges energiával látja el Lengyelország fővárosának felfedezéséhez. A nagy sebességű WiFi-nek köszönhetően az egész épületben tarthatja a kapcsolatot a szeretteivel, és gond nélkül elintézheti üzleti ügyeit.
Varsó
Hatalmas trendpotenciál vásárlás, kávézók és éttermek, múzeumok és az óvárosa csak egy pár lépés. Az a&o Hotels jól megközelíthető villamossal és metróval vagy vonattal a központi pályaudvar közelsége miatt. A gyalogos távban lévő nevezetességek a katolikus templom, számtalan múzeum, pl. a Wola Múzeum el fogják varázsolni, ráadásul egyik gasztronómiai csábítás követi a másikat. A parkok és a városi kiserdő kitünő alkalom a pihenésre. Tömegközlekedéssel gyorsan a gyönyörű óvárosban találhatja magát, ahol csodás kilátás nyílik a történelmi épületekre és kis utcákra a kilátópontból.
Főbb látnivalók
Az óváros és a középkori Barbakán
A vár
Szent Kereszt templom
Királyi Fürdőpark
Willanow Kis Versailles
Varsói Felkelés Múzeuma
Jeziorko Czernikowskie










a&o Hotel Warschau Wola
a&o Warschau Wola 
Kasprzaka 18-20 Polen 
05-077 Warschau

Tovább
Tulajdonságok
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3 nap/2 éjszaka Varsóban 2 fő és 2 gyermek részére reggelivel - a&o Wola" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: