Betöltés...

Számítógépek,laptopok szoftveres javítását vállalom!

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt Cégvezető!


Rácz Péter vagyok több éves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki informatikus, aki számítógépek szoftveres szervízére szakosodott és többek között az alábbi problémákban tudok Önnek segíteni:


- Számítógépek és laptopok karbantartása - Legyen nyugodt afelől, hogy a számítógépére mindig számíthat, ha baj van rövid határidővel akár elsőbbségi szolgáltatással javítom meg számítógépét vagy laptopját.

- Vírusírtás és számítógépek védelmének kialakítása, karbantartása - Fél, hogy ellopják az adatait vagy megfertőződik a számítógépe? Segítek, hogy adatait és beszélgetéseit mindig biztonságban tudja.

- "lassú" számítógépek megjavítása - Ne fecsérelje idejét arra, hogy számítógépére vár, egy rendszeresen karbantartott PC vagy laptop mindig Önt szolgálja!

- Hardware csere vagy bővítés laptopokban és számítógépekben - Bővíteni szeretné számítógépét, de nincs ideje vagy nem biztos abban milyen alkatrészt érdemes választani és hogyan kell azt beszerelni? Keressen bizalommal és segítek!
- további egyedi szervizelési problémák megoldásában is tudok segíteni


Szolgáltatásaim igénybe vehetőek eseti vagy havidíjas alapon.

A havidíjas ügyfeleim elsőbbségi szolgáltatást élveznek ultra rövid határidővel dolgozom nekik és mindig nyugodtnak lehetnek afelől, hogyha bármi probléma lépne fel számítógépük vagy laptopjuk kapcsán én ott leszek!

Amennyiben úgy érzi cégének szüksége lenne szolgáltatásaimra kérem keressen bizalommal a 70/266-8461 számon vagy a rosszpc.hu weboldalon!


Köszönettel
Rácz Péter

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
 
Eddig megtekintették 142 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Számítógépek,laptopok szoftveres javítását vállalom!" című hirdetést látja. (fent)