Betöltés...

Konferncia

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Shincheonji egyház afrikai sajtótájékoztatója, a melyen 55 afrikai ország újságírói vettek részt. Amerika, Afrika után a Fülöp-szigeteken! Az online sajtótájékoztatón 55 afrikai országból mintegy 300 újságíró vett részt.

Szeretnénk, ha a világon mindenki reszt venne és tanulmányozná a Shincehonji szemináriumokat, és hogy egy pozitív változást hozzon az emberek életében. – Ugnada, Stephen Ogwang, az újjászületett egyházak főtitkárának szavai.
Még soha nem találkoztam Isten szavával, csak Shincheonjitól tanultam. – Dél-Afrika, Daisyman Goniwe, Független Metodista Egyház
28-án a Shincheonji Egyház afrikai sajtókonferenciót tartott, Zoom platformon keresztül Man Hee Lee-vel, (a Shincheonji Jézus-templom elnökével) és 55 afrikai ország újságíróival. A téma: Tanúság a mennyország titkairól és valódi jelentésükről szóló példázatokról volt. Ezt a sajtótájékoztatót afrikai újságírók és lelkészek kérésére tervezték.
A Shincheonji Egyház a továbbiakban bejelentette, hogy sajtótájékoztatókat tervez, a Bibliai Újszövetség valódi jelentése megismertetésére. A sajtótájékoztató a Shincheonji templom bemutatásával kezdődött. A tavaly megtartott Kinyilatkoztatási szeminárium eredményeinek megosztása után pedig a Shincheonji online szeminárium következett: „Testimony on the Parables of the Secrets of Heaven and Their True Meaning”, amely idén januárban indult.



Az Egyház tavaly októbertől összesen 10 héten keresztül YouTube-on tanúskodott a világnak a Jelenések könyvében rögzített próféciákról és beteljesedésükről. Eddig összesen 8 millió megtekintést ért el. A szemináriumon keresztül az egyház több mint 1200 lelkipásztorral és teológusokkal írt alá egyetértési megállapodást 57 országban (ebből 235 MOU-t 16 afrikai országban írtak alá). Igy most támogatja a Biblia szavának cseréjét ezen gyülekezeteknél és szemináriumoknál.

A jelenlévő újságírók kérdéseket tettek fel a bemutatkozási és Jelenések könyvéröl szóló szemináriumáról, és a Shincheonjiról terjengő hírekről . Man Hee Lee elnök, aki közvetlenül jelen volt a sajtótájékoztatón, egyértelműen válaszolt a memorandum utáni tervekre és a szemináriumokkal és minden mással kapcsolatos kérdésekre.

Ezenkívül Lee elnök támogatásra kérte a sajtó munkatársait, hogy a ma mindenki számára elérhető tanúság a Jelenések próféciájáról és beteljesedéséről, valamint a mennyek országának titkaira figyelmet hívjanak fel.
A „Testimony on the Parables of the Heaven Secrets and their True Meanings” – egy folyamatban lévő szeminárium, amely január 3.- tól a példázatok értelmét tárja fel – hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön megtalálható a Shincheonji YouTube csatornán. 24 különböző nyelven. A sajtótájékoztató pedig az alábbi linken érhető el:



( https://youtu.be/qaixj0pGdvc) ).

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Adony
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 109 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Konferncia" című hirdetést látja. (fent)