Betöltés...

Pávai Apartmanház-Hajdúszoboszló

Ár: 39.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Pávai Apartmanház Hajdúszoboszló üdülőövezetének a szívében, az Aqua Palace utcájában várja vendégeit. A strand 5. sz. bejárata, és az Aquapark mindössze kb. 120 m-re található. A Mátyás király sétány – ami nyáron az éjszakai élet központja – 5 perc sétára van a szálláshelytől. A közelben uszoda, termálfürdő bejárat, boltok, éttermek, borozó, palacsintázó is megtalálható. Jó program lehet a közelben felkeresni a Hortobágyot, Debrecent, vagy átruccanni akár Nagyváradra, ahol télen-nyáron mindig akad érdekes program, látnivaló.
A külön bejáratú, 2, 4 személyes apartmanok mindegyikéhez saját, jól felszerelt konyha, fürdőszoba tartozik. Ágynemű huzat, törölköző, kábel és műholdas tv, Wi-FI internet, a teraszon, erkélyen kerti bútorok, a konyhában elektromos főzőlap, hűtőszekrény kis fagyasztóval, mikró, kávé-és teafőző, kenyérpirító szolgálja a vendégek gondtalan üdülését, pihenését.
A két személyes apartman (32nm) hálószobából, konyhából, fürdőszobából; a négyszemélyes apartman (40nm) hálószobából, fürdőszobából, nappaliból és konyhából, a 6 személyes 2 hálóból, nappaliból, konyhából, fürdőszobából áll. A földszinten terasz, az emeleten erkély, mindegyik apartmanban klíma van. Parkolást a szállás zárt, parkosított udvarában ingyenesen biztosítunk.
Mindegyik Széchenyi pihenőkártyát elfogadjuk.
Aktuális ajánlatunk: 2 fő, 7 éj, 39990 FT.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hajdúszoboszló
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Üdülés / Szórakozás
 
Eddig megtekintették 143 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Pávai Apartmanház-Hajdúszoboszló" című hirdetést látja. (fent)