Betöltés...

PROFI SÖVÉNYNYÍRÁS BUDAPESTEN !

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
SÖVÉNYNYÍRÁS BUDAPESTEN!

Szakértő csapatunk egyedülállóan professzionális magassági sövényvágó eszköztárával áll megrendelőink szolgálatára, legyen szó beteg, elvadult, kezelhetetlennek tűnő 10 méter magas leylandi sövény nyírásáról, másfél méteres babérmeggy vagy fagyal sövényről vagy akár egy 30 centiméteres törpe puszpáng szegélyről.

Miért érdemes szakemberre bízni a sövényápolást?
Legtöbb esetben a személyes életterünk vizuális lehatárolása érdekében telepítünk sövényeket ezért nagyon fontos, hogy a sövényt alkotó növények esztétikai és egészségi állapotát megőrizzük és így amellett, hogy a sövény maximális takarást biztosít számunkra, kertünk kiemelkedő dísze is lehet. Tudni kell, hogy mikor, mennyit és hogyan szabad visszavágni az adott sövényből, hogy ezzel ne tegyünk kárt benne, de ne engedjük túlnőni sem az általunk kívánt méreten.

Vállalunk még favágást és gallyazást alpin technikával is, gyepszellőztetést, gyep felújítást, fűnyírást, lomb eltakarítást, ültetést, gyomirtást, kertépítést, kerttervezést. Mindezt diplomás szakemberektől, baráti árakon, alanyi áfa mentesen, de számlaképesen, akár társasházaknak is!

Tel.: +36 70 552 2023.
www.budaikerteszek.hu

Ingyenes tanácsadás!
Ingyenes árajánlat kérés!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Agrár / Kertépítés, kertészet
 
Eddig megtekintették 171 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "PROFI SÖVÉNYNYÍRÁS BUDAPESTEN !" című hirdetést látja. (fent)