Betöltés...

Szórt purhab szigetelés!!! Ahol az árak nem emelkedtek!!!

Ár: 4.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szórt purhab szigetelés kivitelezése, gyors és tiszta munkavégzés, 10 év tapasztalattal, rövid határidővel. Tetőtér beépítés, lapostető szigetelés, ipari létesítmények és mezőgazdasági tárolók utólagos szigetelése, valamint hullámpala és trapézlemez tetők utólagos hő és vízszigetelése bontás nélkül. Beton alépítmények, pincék, aljzatok szigetelése és födémek, tetőhéj szerkezetek szigetelése. A technológia, amit nem érint az állandó áremelkedés és az alapanyaghiány miatt kialakult drágulás, ami lassan már nevetséges méreteket ölt...

Ha egy pontos és tervezhető kivitelezést szeretne ahol a költségvetésben fix árakkal számolhat (legyen Ön beruházó, generál kivitelező vagy építtető) akkor várjuk szíves érdeklődését, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és rövid határidővel szakszerűen kivitelezzük az elvállalt munkát.

Bővebb információval kapcsolatban látogasson el weboldalunkra, ahol további információkkal és referenciákkal is szolgálunk a technológiával kapcsolatban.

A technológia előnyei:
- pontos és gyors munkavégzés
- fix árak, nincs drágulás
- tetőtér szigetelés akár 1 nap alatt
- nem igényel előzetes munkálatokat
- az alapanyag és a gép végig az autóban marad, nincs hulladék, szemetelés, stb.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szentendre
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Építőipari
 
Eddig megtekintették 166 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Szórt purhab szigetelés!!! Ahol az árak nem emelkedtek!!!" című hirdetést látja. (fent)