Betöltés...

fogműves

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hétfőtől hétfőig el is készülhet az új fogsora!

A fogsor elkészítéséhez 4 időpontra van szükség a következő megadott napokon:
1. Hétfő délelőtt

Mindkét fogsorról akár alsó protézis, akár felső fogprotézis készül.- a fogtechnikai laboratóriumba küldjük.

2. Szerda delelőt

A laboratóriumból visszaérkező fogsor lenyomatot bemutatjuk, mely alapján a fogakat elhelyezik majd a fogsorba. Ez a folyamat biztosítja, hogy az Ön szájába pontosan illeszkedjen a műfogsor, és a harapása is megegyezzen az eredetivel. Többek közt, hogy az Ön szájába melyik fogalak, fogméret és fogszín illik legjobban, ez azért is fontos, hogy a mosolya természetesen hathasson. Ez egy második esély is egyben: ha volt bármi, amit nem szeretett természetes fogaiban, esetleg azoknak az állásában, most változtathat rajta.

3. Péntek délután

A fogsor minta-. Itt ellenőrizheti, hogy a kiválasztott fogszín és a fogak alakja megfelelő-e. A, és az illeszkedése megfelelő. Amennyiben mindent rendben találunk, akkor a készre vitel következik. A laboratóriumba visszaküldött mintát véglegesítik. Elkészítik a végleges műfogsort.

4. Hétfő délelőtt

Az elkészült fogsort ön felpróbálja és egyben átadására kerül is .Elmondjuk, hogyan kell viselni és használni. Átadjuk az ápolásához szükséges kezdőcsomagot. A műfogsort a következő konzultációig (4-5 nap) bent kell tartania a szájában. Az Hétfőtől hétfőig el is készülhet az új fogsora!
.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Törökszentmiklós
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 150 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "fogműves" című hirdetést látja. (fent)