Betöltés...

3D Nyomtatás

Ár: 1.100 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A 3D nyomtatás egy csodálatos világ, ahol az alkotásnak csak a képzelet szabhat határt. Hazánkban kevesen ismerik, és még kevesebben használják ennek a technológiának az előnyeit. Mi a S-Home-nál küldetésünknek tekintjük, hogy betöltsük ezt az űrt és mindenki által használhatóvá és könnyen hozzáférhetővé tegyük a használatát.
Szakértelmünknek köszönhetően az egyedi 3D modellek nyomtatása és a legapróbb, részletes tárgyak precíz létrehozása nem akadály számunkra. Akár kész digitális modellel rendelkezel, akár csak egy ötleted van, szívesen segítünk a megvalósításában, legyen szó építészeti makettről, dísztárgyról, játékfiguráról, esetleg ajándéktárgyról.
MIÉRT JÓ AZ ÉPÍTÉSZETI MAKETT?
Egy kép többet mond ezer szónál, de egy makett többet mond ezer képnél. Semmi sem mutatja be jobban egy épület térbeli struktúráját, mint egy kézzel fogható és körüljárható modell. Minden igényes projekt elengedhetetlen tartozéka, a tervezői gondolat átadásának leghatásosabb eszköze. A megrendelő számára pedig egy nagyszerű ajándék lehet.
MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?
Építészként felismerjük az igényeket és megértjük egy színvonalas makett fontosságát. Munkánkat minden esetben egyéni igényeidhez alakítjuk, legyen szó akár terv prezentációról, ajándékról vagy egyetemi feladatról. Modern 3D nyomtatási technológiával és anyagokkal dolgozunk, mely részlet gazdag modelleket eredményez, akár 50 mikronos pontossággal. Célunk, hogy ügyfeleink életét megkönnyítsük, így nyugodtan ránk bízhatod maketted, így időt és energiát megtakarítva számodra.
Dísz- és használati tárgyak
Szeretnéd a lakásod egyedi tárgyakkal feldobni, de nem tudod pontosan mivel? Vagy tudod, mit szeretnél, de nincs hozzá modelled? Esetleg van saját modelled is, de nem tudod mivel megvalósítani? Netalán ajándékozni szeretnél, és valami különlegesen személyesre gondoltál? Szerencsére mindegyik esetre tudunk megoldást nyújtani! Küldd, el nekünk mit szeretnél, és mi örömmel elkészítjük!
3D nyomtatási technológiánkkal szinte bármilyen tárgyat előállítunk neked, egyéni igényeid szerint! Ha nem rendelkezel modellel, az sem probléma. Segítünk keresni!
Játék
Hozzánk hasonlóan szenvedélyed a társas- vagy szerepjáték? Ha hobbi makettező, esetleg gyűjtő vagy, és valami egyedire vágysz, akkor a legjobb helyen jársz. Játékmesterként dobd fel az estét és lepd meg játékosaidat különleges helyszín és karakter miniatűrökkel!
Gazdagítsák gyűjteményedet a jobbnál jobb figurák!
Makettedet vagy miniatűrödet a legnagyobb gondossággal és precizitással készítjük el, hogy a játékasztal legmenőbb darabja lehessen. Ha van egy kész modelled, akkor kinyomtatjuk, igény esetén akár ki is festjük neked. Ha nem rendelkezel modellel, akkor is tudunk segíteni, a lényeg, hogy legyen egy ötleted, hogy mit is szeretnél.
MENNYIBE KERÜL?
Ez függ a választott modelltől, illetve annak kívánt minőségétől és méretétől. Írd meg nekünk az elképzelésed és az alapján adunk egy egyéni árat!
Kapcsolat:sarkeresztes.home@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sárkeresztes
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 259 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "3D Nyomtatás" című hirdetést látja. (fent)