Betöltés...

Otthoni lágylézer kezelés

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Otthoni lágylézeres terápia. Az elmúlt 50 évben számos klinikai tanulmányt és klinikai vizsgálatot végeztek, melyek alátámasztották a lágy-lézeres kezelések jótékony hatásait.
Az alábbi listában összefoglaltuk a szélesebb körben tanulmányozott és megismert biológiai folyamatokat. (Fájdalom csillapítás, Gyulladás és duzzanat csökkentés, Gyorsabb sebgyógyulás, Fokozott szöveti regeneráció és sejt növekedés, Javuló vérkeringés, Fokozott anyagcsere, Fokozott idegi működés, Túlzott hegszövet képződés csökken, Javuló immun folyamatok)
Remek, bizonyított eredmények mozgásszervi panaszokra, (pl. izomgyulladások, nyák- tömlő-gyulladások, csonthártya gyulladás, teniszkönyök, ízületi kopás, porckopás, csontritkulás, ízületi kopás és gyulladás, izomfájdalom, ízületi mozgásbeszűkülés) nem vagy csak nehezen gyógyuló sebek (pl. fekélyek) gyógyítására, fogíny betegségekre stb.

Ingyenes bemutató és első kezelés akár az Ön otthonában, akár nálam, Nagykovácsiban. A berendezés meg is vehető. – Magyar Termék, Magyar Gyártmány - MesterLézer – SafeLaser +36309310115 Szirtes Gábor

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nagykovácsi
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Ingyenes szolgáltatások
 
Eddig megtekintették 623 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Otthoni lágylézer kezelés" című hirdetést látja. (fent)