Betöltés...

Jóslás-útmutatás-tisztánlátás,átoklevétel

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Folyamatosan balszerencse ér az életben? Magánéleti, anyagi és egészségügyi problémáid vannak?
A legtöbb ember élete gyakran azért nehéz, és sikertelen sőt szerencsétlen ,mert átok, rontás, kötés (szerelmi kötés) vagy megszállók szellemek zárják le egy nehéz helyzethez, állapothoz, kapcsolathoz, személyhez, helyhez… Ilyenkor nem tud kimozdulni, nem tud kikerülni egy-egy szituációból, állapotból, nem tud előrelépni. A megátkozott ember – bármibe kezd, semmiben sem lesz sikeres… Sőt testi- lelki beteg lesz !
Ezeket a sikertelenségeket, helyzeteket átoklevétellel, szellemelengedéssel kötésoldással tudjuk megszüntetni. Gyakran csupán egy alapos aura,csakra tísztitás nagyon gyors megoldást ad a sikertelenség megszüntetésére.
Számtalan esetben segítettünk embereken ilyen módon – és meglepően hamar elindult a siker az életükben; a vállalkozásukban, a kapcsolataikba. Mindenben tudok segiteni. Angyal-Tarot -cigánykártyával,tisztánlátással,runákkal útmutatás,elemzés. Tisztitásokkal:Átok-rontás, szellemlevétellel. Lélekoldásokkal. Siker, szerencse , pénz, szerelmi mágiával, 30 èv tapasztalatával. www.spiritualisoktatas.hu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: EGYÉB
Extrák: Spirituális tisztitások-oldások,Tarot,Kártyavetés,tanácsadás
 
Eddig megtekintették 2224 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Jóslás-útmutatás-tisztánlátás,átoklevétel" című hirdetést látja. (fent)