Betöltés...

Duguláselhárítás Pilisvörösvár

Ár: 2.085 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretnénk segíteni a pilisvörösvári kis térségben élők számára a dugulások elhárításában bontás mentesen , garanciálisan, fix áras duguláselhárítással, womás csatornatisztítással, ha szükséges csőkamerázással.

Duguláselhárító gyors szolgálatunk Pilisvörösvár, Nagykovácsi, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván , Remeteszőlős ,Solymár,
Tinnye, Tök, Üröm, Zsámbék városaiban dolgozik.

Akár 1-2rán belül, vagy Önhöz alkalmazkodó időben vállal duguláselhárítást ingyenes kiszállási díjjal.

Duguláselhárítás Pilisvörösváron: hétfőtől – vasárnapig non-stop elérhetőséggel. Duguláselhárítás, csatornamosás, csőkamerázás, lakáson belül és épületen kívül is (mosdó,-mosogató,-WC,-padló összefolyó,-kád,-piszoár,-csatorna,-ereszcsatorna dugulások).

Duguláselhárítás Pilisvörösvár területén és környékén, a legmodernebb gépekkel, gyorsan, bontás és vésés mellőzésével.

A duguláselhárítás folyamatát nagy teljesítményű géppel, bontás és vésés mentesen végezzük el tiszta környezetet hagyva magunk után. Bármilyen kültéri vagy beltéri dugulást megszüntetünk gyorsan, precízen, és tisztán.

Egyéb Épületgépészeti,Szolgáltatásunk: Csőszerelés, aknatakarítás,-tisztítás, lefolyótisztítás, csatornamosás,-tisztítás woma segítségével, csatorna rákötés,-bekötés,-kikötés, cső zsírtalanítás, cső gyökértelenítés, csatornakamerázás, lefolyókamerázás, csőkamerázás.

Womás duguláselhárítás:

A womázás a duguláselhárítási eljárásoknál is ismert hatékony csatornatisztítási módszer. A gyakorlatban nagynyomású vagy magasnyomású csatornatisztítási eljárásról van szó, tehát a dugulások szakszerű magasnyomású vízzel történő mosása, kitisztítása a womázás. A WOMA működési elve az, hogy a duguláselhárítást végző személy egy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba. A tömlő vége cserélhető, speciális fúvókákkal van felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják, ezáltal a makacsabb dugulások is rövid időn belül elháríthatóak. Ahol a hagyományos duguláselhárító felszerelés kevésnek bizonyul pl: nagy mennyiségű zsírlerakódás, építőanyag, sóder, homok, iszap…stb – ott csak a WOMA jelenthet megoldást.
http://www.dugulaselharitas-pilisvorosvar.com/

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pilisvörösvár
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Szervíz / Szerelés
Extrák: duguláselhárítás pilisvörösvár,csatornatisztítás pilisvörösv
 
Eddig megtekintették 360 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "Duguláselhárítás Pilisvörösvár" című hirdetést látja. (fent)