Betöltés...

A takarítást bízza a profikra

Ár: 1.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ha nagytakarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron, akkor nem kell tovább keresgélnie. Nagy tapasztalattal rendelkezünk mindenféle nagytakarítás elvégzésében így önnek nem kell mást tennie, mint felvenni velem a kapcsolatot.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat. Ezért nagy tapasztalattal végezzük az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Fontos, hogy nagytakarítás szolgáltatásunkra Garanciát vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál, ingyen javítjuk.

A nagytakarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos takarítást vállaljuk, amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőtől mentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatta is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXII. kerület
Hirdetés típusa: Kínálat
Típus: Házimunka és takarító
 
Eddig megtekintették 176 alkalommal

Szolgáltatás rovaton belül a(z) "A takarítást bízza a profikra" című hirdetést látja. (fent)